Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek rólam?
Én soha nem tettem még ki ilyen kérdést és nem is nagyon értem mások miért csinálják ezt, most viszont elérkeztem oda hogy én is kirakok egy képet magamról és megkérdezem ki mit gondol. Előre is bocs azoknak akik majd befognak ugatni:D
20f
3. kommentelőnek: Nem:D Szeretek sportolni és úgy vettem észre hogy a környezetemben mégis mindenki sportosabb mint én. És nem vagyok elégedett magammal. Hiába nézem hogy van aki 30 kiló vasággyal és ő is bejön a lányoknak, én valahogy mindig úgy érzem hogy nem vagyok elég sportos:/ Rászántam magam és kiraktam ide hogy végre megtudjam hogy mi is az igazság:D
A többieknek köszönöm a választ:)
Jó a tested, de elrontod az összképet:) hiányzik a fejed a képről és ez így nagyon nem jó. Tegyél fel az arcodról is egy képet.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!