Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok bárkinek megadjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok bárkinek megadjátok MSN-nt ha kérik? Pl. : Iwiw-en? Vagy azért helyesnek kell lennie ahhoz?

Figyelt kérdés

Azt hiszem mindent leírtam fent, szóval ha elkéri valaki megadjátok biztosan vagy ha nem helyes vagy nem tetszik rajta semmi akkor nem? Hogy megy ez?

Főleg 14-16 évesek válaszoljanak létszíves persze válaszolhat más is. 16/F

2009. aug. 11. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
dehogy adom :D
2009. aug. 14. 23:42
 12/22 anonim ***** válasza:

Én megadom bárkinek.....Az jó pont ha jól néz ki de amiert valaki nem brad pitt attól még lehet rendes....ha meg zaklat letíltom xD

15/L

2009. aug. 14. 23:51
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha ír konkrét érveket, hogy miért akar felvenni msn-re, akkor talán, bár olyanoknak, akikről nincs kép, nem adnám meg akkor sem. Nincs kint egy közösségi oldalon sem az msn-em, mert nehogy már csak úgy felvegyen akárki..Különben sem ismerkedem szívesen virtuálisan, max azokkal beszélek, akiket már alapból ismerek..

15L

2009. aug. 15. 00:21
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha kérik megadom.Nem igazán kinézet kérdése,inkább az h milyen a személyisége...elbeszélgetni senkivel se bűn.Ha mégse jön be ott a tiltás...:)
2009. aug. 15. 01:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Én senkinek nem adom meg. Nem társkeresésre használom az msnt.
2009. aug. 15. 01:26
 16/22 anonim válasza:
Én megadom függetlenül attól, hogy néz ki. Ha nem tudok vele értelmesen beszélni, letörlöm. ennyi:D
2009. aug. 15. 02:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Mindig megadom,ha elkérik.Bármi lehet belőle.

14/L

2009. aug. 15. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem, ezek szerint megoszlik a vélemény olyan három részre, van aki nézi a kinézetet, valaki nem nézi, valaki meg független mert senkinek nem adja oda, ha az illetőt nem is ismeri. Ez jó, mert legalább nem mondhatom hogy na, most az első, vagy a harmadik lehetőség miatt nem vett fel engem ez és az.
2009. aug. 15. 10:22
 19/22 anonim válasza:

Én megszoktam de ha idegesítő vagy nem hagy békén letörlöm:)

14/L

2009. aug. 15. 17:09
 20/22 anonim válasza:
Két msn-em van.Az egyik amelyiket mindenkinek megadok (azért ha pasi legyen helyes(: ) a másik meg inkább privátabb. Mind a 2 rendszeresen használom.
2009. aug. 15. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!