Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bárkinek megadjátok MSN-nt ha kérik? Pl. : Iwiw-en? Vagy azért helyesnek kell lennie ahhoz?
Azt hiszem mindent leírtam fent, szóval ha elkéri valaki megadjátok biztosan vagy ha nem helyes vagy nem tetszik rajta semmi akkor nem? Hogy megy ez?
Főleg 14-16 évesek válaszoljanak létszíves persze válaszolhat más is. 16/F
Én megadom bárkinek.....Az jó pont ha jól néz ki de amiert valaki nem brad pitt attól még lehet rendes....ha meg zaklat letíltom xD
15/L
Ha ír konkrét érveket, hogy miért akar felvenni msn-re, akkor talán, bár olyanoknak, akikről nincs kép, nem adnám meg akkor sem. Nincs kint egy közösségi oldalon sem az msn-em, mert nehogy már csak úgy felvegyen akárki..Különben sem ismerkedem szívesen virtuálisan, max azokkal beszélek, akiket már alapból ismerek..
15L
Mindig megadom,ha elkérik.Bármi lehet belőle.
14/L
Én megszoktam de ha idegesítő vagy nem hagy békén letörlöm:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!