Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok ilyen lánnyal?
Aki soha életében nem itt egy korty alkoholt sem,nem cigizik,nem drogozik,és még egyetlen buliba sem volt.Mindig piszkálnak emiatt és kiröhögnek,de én nem érzem cikinek,sőt,büszke vagyok rá!Megfogadtam,hogy SOHA nem iszok alkoholt,és én ezt be is fogom tartani.Viszont érdekelne,hogy mit gondoltok erről,mivel a mai fiataloknál igazán ritka az ilyen.Tényleg nagyon kiábrándító?
17/L
Nem is az alkoholról van csak szó itt, hanem erről az egész viselkedésről. Most nyilván azt vártad, hogy mindenki elkezdi itt neked írogatni, hogy te vagy az álomcsaj, mert ilyen vagy. Őszintén, aki ilyet írt ide, az ugyanolyan, mint te, valószínűleg nincs elég barátja a viselkedése miatt, kirekesztett, ezeknek jóhogy te vagy az ideál, élhettek boldogat életetek végéig otthon ülve, nézve a barátok köztöt és semmi sem csinálva, mert az milyen már? fúúj rossz -.-"
Engem ez nem is zavarja, mert azt csinálsz, amit akarsz, de ne hirdetnéd már annyira, hogy ez a jó, és hogy te ettől felsőbbrendű vagy, mert NEM vagy az.
hát,az h kilógsz a mai 'trendi' csajok közül -szerintem -egyátalán nem hátrány sőt inkább előny.nem fejtem ki miért a lényeg h te a feleség kategória vagy.
viszont mivel az ember változik nehogy 30 évesen 2 gyerekkel gyere majd rá h te még bulizni élni szeretnél mert az már nagyon gáz(ismerek ilyent...gusztustalan).
Nem iszik alkoholt: Hát azért megvan a varázsa annak, mikor mindketten benyomtok, aztán hazamenve szexeltek egy nagyon. Más olyankor, megvan a maga fílingje.
Nem cigizik: Na ez jó, én sem cigizem.
Nem bulizik: Ez alatt azt kell érteni, hogy diszkóban nem volt, vagy még egyszer sem ment el sehova? Tehát a barátnőivel, haveri társaságával? Mert az azt jelenti, hogy neki nincs, és az nagy baj. Ez fontos nekem, mert szeretném, ha a csajomnak azért lenne valamilyen szinten élete, nem én akarom bevezetni a társasági életbe, illetve ha nem velem jön el valahova, akkor nem megy sehova. Volt ilyen az ismerősi körömben, elég gáz.
Ja és hidd el, ettől nem leszel több ember, hogy ezt csinálod. Az a baj, hogy ti azt hiszitek, ha megiszol 1 deci bort, akkor már úgy bebaszol, hogy azt se tudod hányadikán van elseje, és összehányod magad.
A sikerességet tekintve meg a legnagyobb mértékben az számít, hogy hogyan tudsz kapcsolatot építeni, a munkahelyeden milyen vagy stb. Mert ha nem te vagy a legnagyobb zseni a szakterületeden, akkor nem sokra jutsz azzal, hogy befordulva éled az életed.
Én nem járnék ilyen lánnyal. Csak ha mondjuk úgy néz ki, hogy lerobban a farkam. De az ilyen csajok meg nem ilyen szentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!