Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 év körüli fiúk! Ti szeretitek az alacsony lányokat? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 19:33
11/19 anonim válasza:
a valóságban minden korodbeli fiú egy s&ggfej, nekem pont az olyan lányok tetszenek akik visszahúzódóbbak ;) (9-es vagyok)
12/19 anonim válasza:
Hová valósi vagy? Am nekem az olyan lányok jönnek be, akiknek van mit kirakni, !!DE!! Nem rakják ki. Nálam legyen alacsonyabb, fekete, v szőke hosszú haj, nem ribanc, nem egy szín 1es tanuló, nem zavar, ha csúnyán beszél, csak ne az folyon a száján, h b@ssza meg a ....... Gondolj ide amit akarsz, ja és ne legyen csontkollekció, de ne legyen olyan kövér, h műholdat lehet rá állítani. Ha van még kérdésed, írj ;)
13/19 anonim válasza:
a valóságban minden korodbeli
fiú egy s&ggfej, nekem pont az
olyan lányok tetszenek akik
visszahúzódóbbak ;) (9-es
vagyok)
hová gondolsz, hülyegyerek?! Ismersz minden 13-14 éves fiút? Nem gondolom... Nem kéne általánosí ani.
14/19 anonim válasza:
Még jó hogy énis 14vok fiú,és nem s€gfej,hanem a lányokkal kedves. :D Am szerintem ha alacsonyabbak,jobban néznek ki.Csak ne legyen 140alatt.am 167 vok.:)
15/19 anonim válasza:
sorry, lehet, h nem pontosan fogalmaztam, nem az összesre értettem, hanem a kérdező ismeretségi körére (9)
16/19 A kérdező kommentje:
Aki akar az írjon nyugodtan!:) Egyébként a 11-esnek igaza van annyiban hogy tényleg nagyon sok fiú van mostanában aki csak azért akar barátnőt hogy menő legyen meg csak a szexre kell neki a csaj és kihasználja. De persze tuti hogy vannak kivételek csak nekem nem sikerült eddig találkoznom egy ilyen fiúval..:/ Na mindegy írhattok.
2012. nov. 2. 22:00
17/19 anonim válasza:
nekem igen mert olyan cukkerek
üdv f19 pedobear
18/19 anonim válasza:
én szeretem, ha egy fiú olyan magas hozzám képest. :)
14/L (150cm)
19/19 anonim válasza:
a 13 éves viuk többségét ilyen korban ez érdekli mert jót tesz a szemüknek :-) nekem nagy kedvenceim az alacsony lànyok ha félènk akkkor meg plàne :-) az nagyon bejön <3 hol laksz ha szabad megkérdeznem? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!