Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Szia. Ha haverok vagytok az már fél siker! Próbálj meg laza lenni vele mint ő veled és akkor felfigyel rád! Ne izgulj annyira ha kettesben vagy vele jó mindenki izgul olyankor de ne annyira bízd ezt a sorsra. Ha a húgának tekint akkor az nem valami jó. Mert akkor az azt jelenti hogy ő nem akar többet. De nyugi ez kialakul. Mindig szinte a legjobb csak barátokból lesznek a szerelmek. Tanácsom:
- Először próbálj meg valamit tenni ahhoz hogy a legjobb barátok legyetek de olyan szinten hogy titkokat mond el és Stb...
- Utána ha kettesben vagy vele akkor bókolj neki azt nem csak a fiúknak lehet. Először persze csak olyat hogy Pl: Jó a pólód majd szépen egyre jobbakat. A végére már de izmos vagy Stb....
- És kérdezz tőle olyat amiben kikéred a véleményét! Jól áll rajtam ez a ruci? Pl.
- Ha ő észre veszi hogy tetszik neked fel figyel rád és talán megtetszel neki.
- Csináljatok közös programokat! Pl.Meki...
Remélem tudtam segíteni! Kívánom hogy sikerüljön! :)
Első vagyok!
Gratula a majdnem csókhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!