Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik de már kb úgy 1 éve..De, ő nem nagyon figyel rám mint nőre, mármint beszélgetünk meg barátok vagyunk persze ha egymásmellett ülünk vagy kettesben vagyunk elpirulok és kényelmetlenül érzem magam. De bármit csinálok nem figyel rám úgy ahogy én szeretném. és az ő szemében én a huga vagyok. Nekem nagyon rosszul esik, ha mással jár vagy ha éppen más lányokkal van. Egyszerűen féltékeny vagyok. és néha félek hogy elveszítem, miközben még meg sem kaptam. Most mit kéne tennem?!
2012. nov. 1. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Ha haverok vagytok az már fél siker! Próbálj meg laza lenni vele mint ő veled és akkor felfigyel rád! Ne izgulj annyira ha kettesben vagy vele jó mindenki izgul olyankor de ne annyira bízd ezt a sorsra. Ha a húgának tekint akkor az nem valami jó. Mert akkor az azt jelenti hogy ő nem akar többet. De nyugi ez kialakul. Mindig szinte a legjobb csak barátokból lesznek a szerelmek. Tanácsom:

- Először próbálj meg valamit tenni ahhoz hogy a legjobb barátok legyetek de olyan szinten hogy titkokat mond el és Stb...

- Utána ha kettesben vagy vele akkor bókolj neki azt nem csak a fiúknak lehet. Először persze csak olyat hogy Pl: Jó a pólód majd szépen egyre jobbakat. A végére már de izmos vagy Stb....

- És kérdezz tőle olyat amiben kikéred a véleményét! Jól áll rajtam ez a ruci? Pl.

- Ha ő észre veszi hogy tetszik neked fel figyel rád és talán megtetszel neki.

- Csináljatok közös programokat! Pl.Meki...

Remélem tudtam segíteni! Kívánom hogy sikerüljön! :)

2012. nov. 2. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segitettél :) és már amúgy sokkal jobban vagyok mert ő is észre vette hogy tetszik nekem.. ő is el kezdett bókolgatni stb.. egyszer meg akart csókolni csak én elforditottam a fejem hogy mégse.. úgy voltam vele hogy nem ez a kellő pillanat szerintem. denagyon aranyos vagy egyébként ! :)
2012. nov. 2. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Gratula a majdnem csókhoz! :)

2012. nov. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!