Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem? Lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem? Lent

Figyelt kérdés
Mégcsak 14 éves vagyok, de nagyon tetszik egy fiú.Mindennap egy busszal megyünk reggel, néha még délután is.Nagyon tetszik a stílusa, mivel nagyon színes, és jómagam is az vagyok. :) Ráadásul van egy közösség, amibe ő is meg én is benne vagyunk, csak nem egy csoportban.Innen tudom, hogy egy évvel idősebb. Én nem igazán szoktam szemezgetni vagy ilyenek, nekem ez az egész új.:) Valaki tudna tanácsot adni? (nem kérek negatív véleményt a korom miatt)

2012. okt. 13. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele! Vesztenivalód nincs... Pl.: h reggel egy busszal mentek akkor ülj mellé és nézd meg a reakcióját. Biztos nem fog elzavarni, ha beszélgetni akarsz. Vagy még egy jó trükk, hogy amikor a busz fékez akkor te "véletlenül" ráesel...

A korod miatt meg szerintem senki nem fog leszólni. Te 14 vagy ő meg 15. Ebben a korban már tök normális az érdeklődésed... Aki leszól az azért teszi mert neki nem volt gyerekszobája.

2012. okt. 13. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) csak az a baj, hogy ő mindig áll, én meg félek beszélni vele, azt sem tudom, hogy mit kéne mondanom neki :/
2012. okt. 13. 17:14
 3/5 anonim válasza:
hat edig mar beszeltel vele? szerintem bisztos..baratkoz vele.. ha eszreveszi,hogy probalkozol..es o is viszonoza akkor zengheted a Helujat,,,ha nem akkor annyivolt neked
2012. okt. 14. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:

nem még nem beszéltünk egyszer sem

köszönöm a tanácsokat! :)

2012. okt. 14. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem is beszélgessetek
2012. okt. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!