Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, használnom?
Figyelt kérdés
Kb egy honapja fura szagu a nemiszervem váladéka. nem értem hogy miért pedig normálisan tisztántartom intim mosakodogélel mosom stb és mégis furcs szaga van.
Nemtudtok rá valamilyen huvelykupot stba ami elvenné ezt a szagot????
Voltam dokián is de azt mondta semmi fertözésem sincsen.
2012. okt. 8. 11:50
1/10 A kérdező kommentje:
Most olvastam a hüvelyirrigátorrol. Szerintetek az jo lenne erre a panaszra?
2012. okt. 8. 12:18
2/10 anonim válasza:
A legmeghatározhatatlanabb a szag. Annyiféle szaga van ugyanannak a dolognak, ahány ember szagolja, mert mindenkinek a szagemlékei alapján vannak elképzelései. Igy nem tudhatjuk milyen furcs a szaga. Probáld meg körülirni, mihez hasonlit. Ha nincs semmilyen fertözésed, gondolhatsz a szexuális életedben esetleg beállt változásokra. Irrigátorral természetesen ki lehet mosni, de nem biztos, hogy célszerü. Léteznek hüvelyillatositok, de nálunk még nem nagyon kapni boltokban.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát kb mint a hagyma. Tudom hogy furcsa de télleg ezt érzem és nagyon kellemetlen,szó szerint szégyellem.
Pedig nem hanyagolom el.
2012. okt. 8. 12:45
4/10 anonim válasza:
Pont a napokban olvastam hogy a túlzott intim mosakodó használat is felboríthatja a hüvely ph értékét és a flóráját, szóval lehet hogy inkább ritkábban kellene azt használnod, vagy válts másfajtára
5/10 A kérdező kommentje:
carfreet használok minden este.
2012. okt. 8. 12:57
6/10 anonim válasza:
#2 vok. Hagymával megleptél. Friss egészséges hagyma, vagy rothado? Változás a szexuális életedben? Csak a p-dnak van más szaga, vagy a testednek, vagy váladékaidnak másutt is? Valami nagy változás az életedben? Terhesség? Mennyi idös vagy?
7/10 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok és 9honapos kisfiam van.
Hát nem tudom,csak furcsa hagyma szagot érzek.
Probáltam már a betanindt de az se segitett.
2012. okt. 8. 13:29
8/10 A kérdező kommentje:
csak akkor olyan a szag mikor bevan nedvesedve amugy nem érzek semmit,ugy nincs szaga
2012. okt. 8. 13:30
9/10 A kérdező kommentje:
de már nem tudom mit kéne tennem...komolyan már valamikor a sirás kerülget hogy miért is van ez..
2012. okt. 8. 13:32
10/10 anonim válasza:
#2 vok. (Ha folytatjuk, irj inkább privit!) Mindenképpen furcsa. A párod nem vett észre semmit ezzel kapcsolatban? Ha igen, zavarja?Régebbi kölnijeidet, dezodoraidat stb. nem érzed más szagunak? A párodnak nincs más szaga (esetleg csak az ondonak)? A Betadin fertötlenitö, ha nincs fertözésed, az csak ártalmas, föleg ha a hüvelyedben probáltad. Mikor hagytad abba a szoptatást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!