Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az akit szeretek mással jár?
Az van, hogy van egy lány akibe szerelmes vagyok, de egy másik fiúval jár. A lány helybeli, és a suliba vezető buszon is sokszor ülök mellé, jókat beszélgetünk. De manapság nem mivel az éven kolis lett. Haverok állandóan mondják: Jobb ha feladod, úgy se lehet a tiéd.
Nem akarom neki elmondani, mert kapcsolatban van. Pedig az a csávó megcsalta de mégis megbocsátott neki. Ti mit csinálnátok a helyemben?
F/17
Ha a csávó ilyen.Akkor mond el mit érzel.
Aztán próbáld magad túltenni rajta
Hasonló cipőben járok én is annyi különbséggel, hogy lány vagyok.
A srác kapcsolatáról még nem nagyon tudok semmit, de elhatároztam, hogy tönkretenni nem fogom akármennyire is beleszerettem.
Én is azt tanácsolom, mond el neki azt, hogy mit érzel, viszont ne mond el, hogy a pasija megcsalta. Ez az Ő dolguk, lehet, hogy a lány csak azt hinné azért mondod, hogy elhagyja a fiúját.
Remélem sikerrel jársz. -
Sajnos nincs jogosultságom már választ adni.
Egy másik fiókból írok.
De régi kérdés :D
Azóta eltelt lassan 6 év. Nos, nem sokkal később szakítottak, járt még valakivel, aztán egy régi jó barátjával összejött. Már azóta össze is házasodtak.
Azóta én is szerelmes lettem nem egy lányba... Ilyen az élet :) érdekes, azóta nem is láttam, meg nem is beszéltem vele, ja de a kérdés kiírása után 3-4 évvel később rám írt, meg boldog névnapot kívánt. Hát ennyi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!