Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire a helyes arc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire a helyes arc irányába mentek el a mai lányok, hogy sem a kigyúrt test, sem a jó öltözék, sem a gazdagság nem rúghat labdába a helyes arc mellett?

Figyelt kérdés
Egyre inkább ezt érzem. Azt érzem, hogy csak akkor van esélyed, ha van pénzed és elmehetsz plasztikai sebészhez, hogy botoxold magadat, szemhéjplasztika, ráncfelvarrás, orrplasztika stb. Nagyon rákaptak a lányok az utóbbi években a külsőségekre. Ami a legnagyobb kínos probléma pedig az, hogy inkább az olyanokra harapnak, amin nem tudsz sehogyan sem változtatni, ha nincs pénzed. A magasságon lehetetlen változtatni, márpedig 170 cm alatt nem vagy pasi jelölt 100 ból 99 lánynál, akkor sem ha az a kiscsak csak 155 cm. A másik az arc. Azon lehet változtatni sok pénzzel, de nem könnyű. Lehet jó orrot, más formájú szemet, ráncatalan arcot csináltatnod magadnak. De ez sem könnyű ha átlagos kerested van, Tehát ördögi furmányosak a lányok és olyanokat kedvelnek egy pasin (nem annyira az izmokat), amin majdnem lehetetlenség változtatni. A pasikat most ne keverjük ide, akik egy része szintén a tökéletes csajokat kedveli. De amég egy pasinak elég ha csak csinos a csaj, de nincs annyira szép feje, a lányok mindent akarnak egy pasin, főleg a csinos pofit. Érthetetlen. Miért lettek ilyenek?
2012. nov. 1. 18:32
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Erre tippeltem volna, hogy ezt érted alatta.

Na, akkor lehet, hogy én se jó szót használtam.

Mindegy is, így utólag, nem ez a lényeg. :) Szerintem azért érthető volt, hogy össz-ben jobb a külsőd a srácénál a fotón.

2012. nov. 1. 20:25
 52/55 A kérdező kommentje:
Oks.
2012. nov. 1. 20:33
 53/55 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hülye vagy?! Már bocs, de én észre sem vettem az elálló füleket. Nekem külső szempontjából a fogak a legfontosabbak és neked szép fogaid vannak, meg az arcod is jó. Nem értem, hogy mi a gondod. A testedről meg nem is beszélek, 10/10. Ha a belsőd is jó, akkor... 21l.
2012. nov. 2. 16:35
 54/55 anonim ***** válasza:
A 170cm-t javítsd ki 180 ra. A 170cm az törpe bőven az átlag alatti magasság, szinte majdnem ekkorák a mai nők.. én is csak 171cm vagyok és srác, de nem teljesen értek veled egyet. Az arc nem kompenzál mindent, a magasság viszont igen.
2012. nov. 21. 19:10
 55/55 anonim ***** válasza:

"szinte majdnem ekkorák a mai nők"

Én még több is, mégis volt már picit alacsonyabb barátom (pont a helyes arca miatt). Nekem egyáltalán nem jelent semmit, magas-e vagy alacsony valaki.

Mindkettő lehet vonzó!

2012. nov. 26. 09:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!