Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire a helyes arc irányába mentek el a mai
lányok, hogy sem a kigyúrt test, sem a jó öltözék, sem
a gazdagság nem rúghat labdába a helyes arc mellett?
Figyelt kérdés
Egyre inkább ezt érzem. Azt érzem, hogy csak akkor van esélyed, ha van pénzed és elmehetsz plasztikai sebészhez, hogy botoxold magadat, szemhéjplasztika, ráncfelvarrás, orrplasztika stb. Nagyon rákaptak a lányok az utóbbi években a külsőségekre. Ami a legnagyobb kínos probléma pedig az, hogy inkább az olyanokra harapnak, amin nem tudsz sehogyan sem változtatni, ha nincs pénzed. A magasságon lehetetlen változtatni, márpedig 170 cm alatt nem vagy pasi jelölt 100 ból 99 lánynál, akkor sem ha az a kiscsak csak 155 cm. A másik az arc. Azon lehet változtatni sok pénzzel, de nem könnyű. Lehet jó orrot, más formájú szemet, ráncatalan arcot csináltatnod magadnak. De ez sem könnyű ha átlagos kerested van, Tehát ördögi furmányosak a lányok és olyanokat kedvelnek egy pasin (nem annyira az izmokat), amin majdnem lehetetlenség változtatni. A pasikat most ne keverjük ide, akik egy része szintén a tökéletes csajokat kedveli. De amég egy pasinak elég ha csak csinos a csaj, de nincs annyira szép feje, a lányok mindent akarnak egy pasin, főleg a csinos pofit. Érthetetlen. Miért lettek ilyenek?
Már írtam, hogy egy olyan testtel párosulva semmi gond nem lesz. A hajad meg előnyös, nem tudom, ki hogy van vele, de ebbe legalább rendesen bele lehet markolni. :)
2012. nov. 1. 19:22
33/55 A kérdező kommentje:
Ritkul a hajam, igaz 28 vagyok, tehát a kor az sajnos rajtam is fog.
2012. nov. 1. 19:25
34/55 anonim válasza:
Szerencsés alkat vagy, mert nem nézel ki annyinak.
És még egy plusz: ahogy látom, nem szőrös a tested. De lehet trükközni is kicsit, divatos frizura, olyan öltözködés, ami jobbak kiadja az alakod, stb.
Persze, ettől tartanak kicsit a fiúk, mert irigységből le...-ák őket.
2012. nov. 1. 19:27
35/55 A kérdező kommentje:
Csak enyhén szőrös. De 4-5 gyantázás után már nem sok nő vissza.
2012. nov. 1. 19:32
36/55 anonim válasza:
Nekem helyes arcom van de nem jó a testem habár azzal tudok valamit kezdeni. Látszik a sok munka rajtad de sajnos ez a sors fintora nincs mit csinálni vele.
2012. nov. 1. 19:32
37/55 A kérdező kommentje:
Én sem tartom magam rondának arcilag, de helyesnek sem. inkább átlagos. De az átlagos arc nem nagyon játszik a mai lányoknál valamiért. Csak az a gond, hogy a legtöbb lány is átlagos arcú, vagyis smink nélkül a legtöbben nem szépek, de elvárják valamiért (igazságtalanság), hogy a pasijuk ennek ellenére helyes legyen. Úgy vagyok vele, ha ilyennek születtem akkor a velem egy szinten lévő külsejű csajokkal ismerkednék. De a lányok valamiért feljebb (külsőleg, anyagilag) keresnek párt, ami nem fair.
2012. nov. 1. 19:36
38/55 anonim válasza:
Szerintem se vagy gáz.
Anyagilag nem, esetleg külsőleg keresnek az átlagos lányok maguknál "jobb" pasit. :)
Én ezt látom.
A sors (és evolúció) fintora, mivel megvan rá a lehetőségük. Egy jó pasi, ha épp nincs kéznél bomba csaj, szívesen összefekszik egy csúnyább lánnyal is. Míg egy nő kivár.
S ma már amúgy sem az életre szóló kapcsolatok vannak divatban, ha van 2 hónapig egy jó pasija, aztán 2 hónapig egy másik jó pasija, akkor talán ellavírozik így az átlagos csaj is (példának írtam).
Persze nem mindenki ilyen.
2012. nov. 1. 20:00
39/55 anonim válasza:
Viszont a fotót látva nekem is az volt az első benyomásom, hogy JÓ pasi vagy. Sokat jelent az a feszes test is. :)
2012. nov. 1. 20:02
40/55 A kérdező kommentje:
Én csak azt látom, hogy a molettebb lányok is ilyen pasival járnak ált. Ezzel nem tudok versenyzeni. De egy előnytelen külsejű pasi, nem tud ugyanígy egy szép lányt felcsípni, mint azt ahogyan a lányok teszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!