Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire a helyes arc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire a helyes arc irányába mentek el a mai lányok, hogy sem a kigyúrt test, sem a jó öltözék, sem a gazdagság nem rúghat labdába a helyes arc mellett?

Figyelt kérdés
Egyre inkább ezt érzem. Azt érzem, hogy csak akkor van esélyed, ha van pénzed és elmehetsz plasztikai sebészhez, hogy botoxold magadat, szemhéjplasztika, ráncfelvarrás, orrplasztika stb. Nagyon rákaptak a lányok az utóbbi években a külsőségekre. Ami a legnagyobb kínos probléma pedig az, hogy inkább az olyanokra harapnak, amin nem tudsz sehogyan sem változtatni, ha nincs pénzed. A magasságon lehetetlen változtatni, márpedig 170 cm alatt nem vagy pasi jelölt 100 ból 99 lánynál, akkor sem ha az a kiscsak csak 155 cm. A másik az arc. Azon lehet változtatni sok pénzzel, de nem könnyű. Lehet jó orrot, más formájú szemet, ráncatalan arcot csináltatnod magadnak. De ez sem könnyű ha átlagos kerested van, Tehát ördögi furmányosak a lányok és olyanokat kedvelnek egy pasin (nem annyira az izmokat), amin majdnem lehetetlenség változtatni. A pasikat most ne keverjük ide, akik egy része szintén a tökéletes csajokat kedveli. De amég egy pasinak elég ha csak csinos a csaj, de nincs annyira szép feje, a lányok mindent akarnak egy pasin, főleg a csinos pofit. Érthetetlen. Miért lettek ilyenek?
2012. nov. 1. 18:32
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Oldalról az orrom is eléggé görbe. Azt mondják a lányok, hogy szeretik a nagy orrú pasikat. Ezt is cáfolom az eddigi tapasztalataim szerint.
2012. nov. 1. 19:05
 22/55 anonim ***** válasza:

Zavaró az elálló fül, de nem vészes, jobb, mint egy kopasz fej. Kinek mi.

Nekem volt már 170 alatti, teszek a magasságra, helyes volt a srác, vétek lett volna kihagyni. Nem futó kaland, hosszabb kapcsolat.

Számít a benső. Pattintottam le rém hisztérikás, problémás, depressziós, kötekedő fiút, pedig angyali arca volt. De a fene se kínlódik vele. Inkább ne legyen olyan babapofi, de legyen kellemes társaság, kiegyensúlyozott, stb.

Esetleg annak nem számít, aki annyira erős, hogy tényleg ott hisztizhet mellette a fiú, meg pattoghat, rá se hederít. De egy idő után úgy se éri meg, kötélidegekkel se.

2012. nov. 1. 19:06
 23/55 anonim ***** válasza:
Ne sorold már a negatívumokat. Ránéztem a fotóra. Összhatás: jó. Én olyankor nem akadok fenn részleteken.
2012. nov. 1. 19:07
 24/55 A kérdező kommentje:
Kicsit kopaszodom is két oldalt, de nem annyira vészes. Tehát még nem vagyok kopasz. De ha tényleg zavaró egy elálló fül és egy nagy orr, akkor végigolvasva a gyks válaszokat, miért mindenhol azt kaptam, hogy ez nem számít, meg ne műttesd. Mert akkor valaki hazudik.
2012. nov. 1. 19:08
 25/55 anonim ***** válasza:
Valószínű kompenzálásképpen gyúrtad ki magad ennyire, ami szerintem már feltűnő. Lehet most már más irányba is érdemes lenne elmenni. Gyanús, ha valaki ennyire ad a külsőségekre. Legyél fitt, de ez azért túlzás, meg felesleges is. Inkább olvasni érdemes. Szerintem azzal többre is mennél.
2012. nov. 1. 19:10
 26/55 anonim ***** válasza:

Én nem hazudok: a nagy orr se jó (nekem), az elálló fül annyira nem izgat, de az se épp pozitívum.

Viszont nem figyelsz a lényegre: az összhatás jó. Nem vagy vészes. Szerintem ide felesleges műtét, ha kellene, megmondanám.

Nincsenek durva arcbeli hibáid.

Mosolyogj sokat, az szépít. :) De tényleg azt hittem a kérdésed alapján, hogy ronda vagy- pedig nem.

2012. nov. 1. 19:10
 27/55 anonim ***** válasza:
Igen, már most túl vagy gyúrva picit, felesleges továbbmenned. De szép tested lett, csak túl sok izmot ne pakolj már magadra. :)
2012. nov. 1. 19:12
 28/55 A kérdező kommentje:
Ha ruha van rajtam, nem úgy veszem észre, hogy annyira kapkodnának értem a csajok. Pedig a szépség relatív, ezáltal engem is komálniuk kellene ha nem tévedek.
2012. nov. 1. 19:16
 29/55 anonim ***** válasza:

Egy tanács: az arcodra mondjuk, hogy átlagos. És ott van a sok extra helyes arcú srác, manapság.

A tested viszont tényleg jó, mert szépen kidolgoztad, pont ott, ahol kell.

Ha számít a nőknek az izomzat, épp elől, hogy feszes legyen. Nem pedig a hatalmas bicepsz.

Aki karra gyúr, meg porozik, annak vastag karja lesz, a fehérjétől meg előle hasa nő, aki taszító a lányoknak.

Szóval, a lényeg: a tested 10-ből 8. De az is csak azért, mert elől picit több lett az izom, mint kellene.

Próbálj nyáron csajozni, hidd el, ha valaki a tested vonzónak látja, az arcodon is sokat dob. A kettő kölcsönösen képes valamelyest megszéíteni egymást.

2012. nov. 1. 19:19
 30/55 anonim ***** válasza:
Betűhibákért elnézést, sötétben írok.
2012. nov. 1. 19:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!