Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek milyen dolog a lányok részéréről, hogy mindig ezt mondják a nem vonzó kinézetű pasiknak, hogy majd csak találsz valakit, ne keseredj el? Ez ilyen elterelés?
Figyelt kérdés
Tehát bárkit keress, csak engem ne, hiába nincs pasim, de soha az életben nem jönnék veled össze. Amikor pedig lépten nyomon minden lány ezt mondja az előnytelen külsejű pasiknak, akkor a legrosszabbra kell gondolni? Vagyis nagy esély a magányra?2012. nov. 1. 16:53
11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a jó duma lenyomja a helyességet. Sokszor a nem helyes, de be nem áll a szája típusú pasikkal mennek el a helyesek helyett. Amúgy a külső sajnos hatalmas úr a mai lányoknál. Nem úgy mint régen, hogy elég volt ha valami megfogja a csajt. Most mindennek tökéletesen klappolnia kell, hogy szép csajod lehessen. Erre meg születni kell. A legborzasztóbb dolog az, hogy olyan dolgokkal kell születni amit nem lehet megváltoztatni. Kell egy minimum 175 ös magasság, ha nagyon helyes vagy akkor elég lesz 172, meg kell egy jó testalkat, jó csontozat és egy helyes pofi. Ezekkel születsz és nem lehet mit tenni. Erre harapnak a mai lányok. Amit nem lehet megváltoztatni.
2012. nov. 1. 18:20
12/15 Trueibiza válasza:
Csajok 20%ban nézik a külsőt 80%ban a belsőt, férfiaknál fordítva, ennyi:) Ha nem jön össze, akkor vagy ne mjársz eleget csaj társaságba, vagy ne mérted meg őket, vagy túl gyáva vagy, vagy humortalan stílustalan jellemtelen etc. Vagy munkanélküli, bár ez nem teljesen igaz, mert van munkanélküli pénztelen ismerősöm, és van csaja :D Szóval ne szarjál be, csak nézzél magadba XD
13/15 anonim válasza:
Utolsónak nincs igaza, srácok kb. 20%-ban a külsőt és 80%-ban a belsőt nézik, csajok 100%-ban a külsőt.
14/15 Trueibiza válasza:
Ezt én, közel 15 év tapasztalatból írom!!!! És a lányok fittyet hánynak a külsőre, ha az illető leveszi őket a lábukról, főleg az intelligenseket, a buta csajok, meg azért mennek a külsőre, mert túl hülyék a jó dumához és humorhoz :) de velük ki akar foglalkozni???
15/15 anonim válasza:
Lehet h 15 év tapasztalatod van (nekem is kb. annyi, amióta érdekelnek a csajok), de ha jóképű vagy, lehet h sose fogsz rájönni, h csak a külső számít nekik. Nem a dumáddal meg a humoroddal hódítottál meg egy csajt sem, hanem a kinézeteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!