Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek milyen dolog a lányok részéréről, hogy mindig ezt mondják a nem vonzó kinézetű pasiknak, hogy majd csak találsz valakit, ne keseredj el? Ez ilyen elterelés?
Győzikétől ne kérj bocsánatot, jó ideig nem fog internetezni...
Amúgy a szépség relatív (Tudom, ez jó elcsépelt szöveg, de így van.) Szóval lehet, te is találsz majd egy olyan lányt, aki így fog szeretni, ahogy vagy. Meg most amúgy is, jobb lenne, ha a képedbe vágná, hogy ronda vagy?
De bizony, ez az elterelés. Nagyon jól látod. Utána a következő, a rá következő, és az azután következő is ezt fogja mondani. Gyakorlatilag ez egy nem annyira kegyetlen módja az elutasításnak. Talán még hálásak is lehetnénk nekik ezért, mert van annyi empátia bennük, hogy nem akarnak még belerúgni az elutasítástól így is padlót fogott emberbe. Persze, akadnak kivételek, akik kegyetlen módon megmondják, hogy "veled akkor se, ha te lennél az utolsó férfi a földön." De ő bennük meg az őszinteséget kell tisztelni.
Ha előnytelen az arcformád, esetleg még alacsony is vagy hozzá, csinálhatsz te bármit, nem ér semmit. Persze, így is lehet barátnőd, de nagyon nagy mázli kell hozzá.
Igen, elterelés. Nekem is szokták mondani, pedig tudják h ronda vagyok, és azt is valszeg sejtik, h emiatt esélytelen, de nem akarnak megbántani.
Egyébként győzike csak felfüggesztettet kapott, neki szabad adót csalni.
Ez sem igaz...
A pénz sem számít én már csak tudom mert nekem elég sok van, de mégsem szeretnek a lányok pedig még csak nem is vagyok csúnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!