Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz szerintetek (próbafülke)?
Voltam fürdő gatyát venni tegnap ki is választottam párat majd bevittem 1 -et felpróbálni addig az eladó csaj mondta h majd hoz még más méretben is majd beadja. Én meg gondoltam h simán bejön majd beadni hanem mondjuk csak benyújtja úgy h szól előtte de ő úgy volt vele h úgyis alsóra kell próbálni és simán bejött. De én nem tudtam h csak gatyára lehet próbálni így azt is levettem emiatt aztán ott álltam tök meztelenül a csaj előtt :S
Elnézést kért de nem h gyorsan kiment volna hanem elkezdett magyarázkodni h ő azt hitte h van rajtam ruha mert ezeket nem szokás meztelenül próbálni.. én meg ott égtem.. miután kiment, gyorsan felöltöztem, elköszöntem és leléptem. Szerintetek nagyon gáz volt, ne is menjek a környékre se többet?
Menj vissza, szedd fel a csajt!
F.
ezt a kérdést már ovlastam párszor.
lassan fél éve nem tudod magad túltenni ezen? mégis mit válaszoljunk?
hát előfordul az ilyesmi,van ilyen, nem kell belőle ügyet csinálni. kicsit ciki, én tuti nem oda mennék legközelebb vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!