Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz szerintetek (próbafülke)?

Figyelt kérdés

Voltam fürdő gatyát venni tegnap ki is választottam párat majd bevittem 1 -et felpróbálni addig az eladó csaj mondta h majd hoz még más méretben is majd beadja. Én meg gondoltam h simán bejön majd beadni hanem mondjuk csak benyújtja úgy h szól előtte de ő úgy volt vele h úgyis alsóra kell próbálni és simán bejött. De én nem tudtam h csak gatyára lehet próbálni így azt is levettem emiatt aztán ott álltam tök meztelenül a csaj előtt :S

Elnézést kért de nem h gyorsan kiment volna hanem elkezdett magyarázkodni h ő azt hitte h van rajtam ruha mert ezeket nem szokás meztelenül próbálni.. én meg ott égtem.. miután kiment, gyorsan felöltöztem, elköszöntem és leléptem. Szerintetek nagyon gáz volt, ne is menjek a környékre se többet?

2012. okt. 31. 16:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem másztál rá? Szerintem arra várt.
2012. dec. 5. 23:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
xD Az ilyen sztorikért járok ide:). Amúgy meg szerintem nem annyira gáz, de ilyet, hogy a csaj bemegy hozzád:O Nem értem a miértjét. De szerintem ne próbálj fel máskor cuccokat gatya nélkül.:)
2012. dec. 6. 11:33
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Végre egy normális kédés :P Öcsém, menj vissza és hívd el a strandra!
2012. dec. 29. 18:39
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Ott kellett volna helyben megbasznod, ha már ilyen jól farokközelben volt. Egyébként ordenáré kínos, eleve nem tartottad be a szabályzatot, idegen büdös farokra próbálni bolti holmit elég ótvaros szituáció. Mond el, melyik volt ez a bolt, mert oda akkor nem megyek!
2013. jan. 28. 00:50
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
Ez nem gáz, hanem vicces. :P :D
2013. jan. 28. 01:12
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz! Miért ne mehetnél oda többet?
2013. márc. 3. 15:59
 17/23 anonim ***** válasza:
41%
Menj vissza és szedd fel a csajt!
2013. márc. 3. 16:09
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
visítottam a röhögéstől X'D
2013. márc. 3. 16:10
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
ha már pucéran próbálgatok a cuccokat akkor illett volna venni is valamit :) nem gáz hanem vicces sztori, a csaj is nyilván meglepődött :D
2013. márc. 30. 18:24
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Jól nézett ki legalább a csaj? Ha igen én vissza mennék hozzá és elhívnám randira. :D
2013. márc. 30. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!