Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz szerintetek (próbafülke)?

Figyelt kérdés

Voltam fürdő gatyát venni tegnap ki is választottam párat majd bevittem 1 -et felpróbálni addig az eladó csaj mondta h majd hoz még más méretben is majd beadja. Én meg gondoltam h simán bejön majd beadni hanem mondjuk csak benyújtja úgy h szól előtte de ő úgy volt vele h úgyis alsóra kell próbálni és simán bejött. De én nem tudtam h csak gatyára lehet próbálni így azt is levettem emiatt aztán ott álltam tök meztelenül a csaj előtt :S

Elnézést kért de nem h gyorsan kiment volna hanem elkezdett magyarázkodni h ő azt hitte h van rajtam ruha mert ezeket nem szokás meztelenül próbálni.. én meg ott égtem.. miután kiment, gyorsan felöltöztem, elköszöntem és leléptem. Szerintetek nagyon gáz volt, ne is menjek a környékre se többet?

2012. okt. 31. 16:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy volt gáz.szerintem kicsit groteszk is volt :D

Én jót röhögtem volna az egész dolgon.Persze én nem vagyok szégyenlős :)

2012. okt. 31. 16:52
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
sztem ne menj többet abba a boltba :DDDD de azért mondjuk egy pár hét múlva már sétálhatsz arrafelé:) de komolyan nem tudtad h boltban csak fehérneműre próbálják meg a ruhát? na ez viszont gáz.bocs
2012. okt. 31. 16:54
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

hát ez érdekes, mégha alsó van az emberen, akkor se illene bemenni, úgyhogy ő is hibás!

Gáznak nem gáz, de a gatyát legalább megvehetted volna :)

2012. okt. 31. 17:06
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a legfurcsabb az egeszben, hogy bement hozzad a probafulkebe.

Tok mindegy, hogy furdogatyat, nercbundat, vagy akar hajpantot probal fel az ember a fulkeben, eletemben nem hallottam meg olyanrol, hogy az elado bemenne a vevohoz.

Mondjuk olyan emberrel sem talalkoztam meg, aki igy probal fel egy nadragot a boltban...:)

Erdekes helyzet, en biztosan nem mennek tobbet abba a boltba.

2012. okt. 31. 17:21
 5/23 A kérdező kommentje:

Miért a lányok is levetkőznek bikini vásárláskor nem?

Elég barátságos volt előtte az eladó, aztán gondolom a nyogodtan beadhatod mondatomat kicsit félreértette, mert én arra gondoltam h szól és benyújtja. Ugye arra számítottam h ő sem kiváncsi egy pucér izére és nem fog bejönni de mint kiderült ő azt hitte h nem kell ilyenekre számítania ezért jött be :D

2012. okt. 31. 17:25
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Ne foglalkozz vele, jó sztori lesz később :)
2012. okt. 31. 17:28
 7/23 -=Koldus=- ***** válasza:
100%
A nők max a melltartót veszik le bikini próbálásakor, a bugyit akkor sem. Csak gondolj bele, ha mindenki így próbálná fel a fürdő nadrágot hány retkes f@sz megfordulhatott volna már abban a gatyában is amit Te is felpróbáltál.
2012. okt. 31. 17:48
 8/23 anonim ***** válasza:
97%

honnan tudjuk, hogy nem mindenki így próbálja-e fel?

persze mindenki azt mondja, hogy ő nem (kivéve most a kérdező), de lehet, hogy titokban mindenki összefaszozza a ruhadarabokat

2012. nov. 27. 16:24
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy tetszettél a lánynak :) Ezt mutatja az is, hogy nem emnt ki rögtön.

Amúgy tényleg fehérneműre illik próbálni a fürdőgatyát, a fertőzések elkerülése miatt is.

2012. dec. 5. 23:23
 10/23 anonim ***** válasza:
89%
nekem volt hasonlo,csak az volt a gáz,hogy elado srác volt,természetesen meleg...
2012. dec. 5. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!