Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek egy másik fiúhoz?
Homoszexuális vagyok.
Bár már viszonylag régóta tisztában vagyok vele.
De nem tudom ha tetszik egy fiú, hogyan közelítsem meg?
Pl: Osztálytárs. Már régebben is tetett említéseket rám. De nem tudom komolyan mondta e?
Köszönöm a segítséget! F/16
De ő csak volt osztálytárs.
És kérdezte, hogy le**opsz?
De ezt vajon komolyan kérdezte?
Köszi a választ!
Oszálytárssal szerintem se kezdj ki! Úgysem csinálhattok semmit együt a suliban. Max okot adtok egy pár IQ negatív embernek a verekedésre. Máshonnan keress barátot.
És nagyon is tudhatja, hogy meleg! 12-14 éves korától az összes homoszexuális tisztában van szexualitásával. Az más kérdés, hogy a társadalom miatt elnyomják magukat. Mi az, hogy keressen lányt? Semmi értelme. A lány lehet belé szerelmes, de ő nem lehet szerelmes a lányba. És itt vége is. És ne te döntsd el, mit csináljon. Ennyi erővel te is keress egy veled azonos neműt, aki szeret téged ;)
És annak a hülyegyereknek, aki szerint meg kéne agyalni a kérdezőt... Egy kétajtós szekrény méretű kigyúrt állat dugjon s*ggbe. Ezt szülinapodra kívánom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!