Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek egy másik fiúhoz?

Figyelt kérdés

Homoszexuális vagyok.

Bár már viszonylag régóta tisztában vagyok vele.

De nem tudom ha tetszik egy fiú, hogyan közelítsem meg?

Pl: Osztálytárs. Már régebben is tetett említéseket rám. De nem tudom komolyan mondta e?

Köszönöm a segítséget! F/16

2009. aug. 11. 09:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kérem segítsen valaki!
2009. aug. 11. 09:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia. Ez nagyon nehéz, mert ha ő nem így érez, akkor egy életre megutálhat téged. Semmiképpen ne osztálytárssal kezdj, mert a suliba úgyse csinálhatnátok soha semmit. Inkább sulin kívül próbáld meg, járj olyan társaságokba ahol tudod hogy hozzád hasonlók járnak, és ott nem lesz gond.
2009. aug. 11. 09:56
 3/12 A kérdező kommentje:

De ő csak volt osztálytárs.

És kérdezte, hogy le**opsz?

2009. aug. 11. 09:58
 4/12 A kérdező kommentje:

De ezt vajon komolyan kérdezte?

Köszi a választ!

2009. aug. 11. 10:07
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
ne legyél hülye, 16 évesen nem hiszem el h teljesen meg lennél róla győzödve h meleg vagy... felejtsd el a fiúkat, nézz körbe annyi csodaszép lány van a világon, teljesen biztos h lesz olyan aki beléd szeret, próbáld meg kérlek :)
2009. aug. 11. 11:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de köszi
2009. aug. 11. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
...persze, komolyan gondolta, menj oda és szopikázd le, remélem megagyalnak a haverjaival -_-
2009. aug. 11. 12:01
 8/12 wheeler ***** válasza:
100%
Nem, nem komolyan mondta, az én ismeretségi körömben nem egy ember mondott már ilyet. Szerinted mind homoszexuális? Nem hiszem... Ja, és én sem vagyok az. Osztálytárssal meg ne kezdj (még akkor sem, ha volt osztálytárs), mert túl régóta ismeritek egymást, nem így gondol rád. Rosszul sülne el.
2009. aug. 11. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Oszálytárssal szerintem se kezdj ki! Úgysem csinálhattok semmit együt a suliban. Max okot adtok egy pár IQ negatív embernek a verekedésre. Máshonnan keress barátot.

És nagyon is tudhatja, hogy meleg! 12-14 éves korától az összes homoszexuális tisztában van szexualitásával. Az más kérdés, hogy a társadalom miatt elnyomják magukat. Mi az, hogy keressen lányt? Semmi értelme. A lány lehet belé szerelmes, de ő nem lehet szerelmes a lányba. És itt vége is. És ne te döntsd el, mit csináljon. Ennyi erővel te is keress egy veled azonos neműt, aki szeret téged ;)

És annak a hülyegyereknek, aki szerint meg kéne agyalni a kérdezőt... Egy kétajtós szekrény méretű kigyúrt állat dugjon s*ggbe. Ezt szülinapodra kívánom :)

2009. aug. 11. 12:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2009. aug. 11. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!