Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek a kiszemelt fiúhoz? L15, ő pedig F16
Kilencedikes vagyok, idén jöttem középiskolába. Év elején megtetszett egy fiú, aki eggyel felettem van. De kiderült, hogy annak meg a barátnőm tetszik, aki kikosarazta, mert szerinte ronda... Szerintem viszont nagyon jól néz ki, pont az ideálom. Csak nem tudom, hogy kezdjek vele kapcsolatot. Nincs barátnője, és ha jól tudom, még nem is volt. Nekem sem volt pasim, úgyhogy 0 tapasztalatom van.
Hogy kell egy fiúhoz közeledni? Egyszer lájkoltam a Facebook profilképét, de nem csinált semmit. (Bejelölni is én jelöltem...)
bökd megXD
vagy majd szilveszterkor írj rá fb-chaten h buékXD
Hát figyelj...a facebook az nem is olyan rossz.
Írj rá chaten és beszélgess vele. Ha úgy veszed észre hogy nem nagyon figyel rád akkor nem tudsz mit tenni.
Ha meg tök jól elbeszélgettek akkor meg nincs gond--> suliban is beszélgettek és hátha összejön :D
16/F
Nekem szerencsém volt, a kiszemelt odajött hozzám a büfénél dumálni. :) Aztán egyre többször dumálunk, kár hogy leragadtunk ezen a szinten.
Egyébként élőben próbálj vele kapcsolatot teremteni. Beszélgess vele, kérj segítséget. :) Hajrá!
1: ?:DD
2: nem... :DD
3: szilveszterkor biztos nem lesz otthon xD
4: csak az a baj, hogy nem akarom azt csinálni, hogy én fussak utána... mert ugy nem hiszem, hogy túl érdekes lennék, ha én írogatok rá meg minden :S
5: csak miről? :( odamenni se merek :$:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!