Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élveznek a nők a szopásban?
Hát akkor egyik nő se normális akit ismerek...
ma 07:21
Tiszteletben tartom, ha te nem szereted, és nem is kell csinálnod, ha nem izgat kicsit se... Viszont légy oly kedves, és ne mondd már az emberekre, pl rám, hogy nem normális, csak azért, mert én szeretem csinálni... -.-"
A kérdésre válaszolva...
A barátom élvezi, és imádom látni az arcát utána :DD Persze viszonozza is :D de anélkül is szeretném csinálni :D valahogy felizgat engem is :)
19/L
no vajon mit is elvezek a szopasban!?!!
hulye egy kerdes!!!
pl,; jo tovig beszopom es erzem a lukteto f*szt a szamban,kozben hallom a pasim sohajtozasat,dicsero-becezgeto szavait!szepen lassan szopogatom,nyalogatom,puszilgatom,cumizgatom,ettol a pasim felmaszik a gyonyortol a tapetara!!
kell-e ettol jobb egy leanynak,hogy ezzel-(is)-az gyonyorok egeibe viszi szopikazassal a pasijat!!
persze az meg hab a tortara ha a vegen mindet lenyelem,megnyalogatom a szajamat,es kozlom vele milyen finom volt!!utana rogton befalom tovig,es elorol mindent...!!
kell-e jobb elvezet egy pasinak ha barhol-barmikor a szamba teheti mert tudja hogy orommel,noldogan csinalom!!
remelem kielegito a valasz??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!