Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyuka élvezi amikor szoptatja a kisbébit?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 22:04
2/11 anonim válasza:
Te beteg vagy ha még csak a feltételezés is eszedbe jut.
3/11 anonim válasza:
Hát persze... főleg ha fogazzák a mellbimbóját!
4/11 Reaper0714 válasza:
nem... a kisbébi élvezi hogy szophat :)
5/11 anonim válasza:
Én hamar ideges leszek. Ezért full dühösen kérdezem meg, hogy szerinted mi a szart élvez benne te f*szkalap? Gondolkodj már egy fél percet legalább.
6/11 anonim válasza:
és még mikor a nyelvével is játszik vele akkor tuti élvezi
mondjuk ha lesz gyerekem neki majd egy csepp se fog maradni mert mind kicumizom anyuból vagy majd váltakozunk kiderül ,ez még a a jövő kérdése
7/11 anonim válasza:
innen a tejfog elnevezés :D, meg a fáj a foga a csöcsre :D
8/11 anonim válasza:
Tök kellemes mikor az elején ráharap,úgy jó erősen...Beteg vagy kérdező.
9/11 anonim válasza:
most lehet oltogatni nyugodtan,de nekem az egyik ismerosom azt meselte,hogy az elso szoptatasa kegyetlen volt.mivel sajat bevallasa szerint nagyon erzekeny a melle meg az erintesre is,ezert egyszerre fajt neki es egy kicsit jo erzes is volt.de azt mondta,ez csak az elsonel volt,utana mar teljesen normalisan ment a dolog.
nekem fogalmam sincs arrol,milyen erzes lehet,mert sosem szoptattam meg,csak azt tudom mondani,amit hallottam.
10/11 anonim válasza:
Én meg erre az egészre verném ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!