Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gádzsik mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gádzsik mit gondoltok az olyanokról mint én?

Figyelt kérdés

Na szóval, kicsit unatkoztam és írok már egy pár szót magamról.

Egy elég balhés kölyök voltam,viszont jól tanultam és tanulok is.Ha valaki beszólt,annak bevertem az arcát...Sose számított ki áll épp ott! Viszont akit szeretek,azért is megküzdők,nem csak magamért..Itt van pl: a kisöcsém akit piszkáltak,először még csak szavakban,majd mondtam nekik,ha folytatják szétverem a fejüket.

Na ezek a pozitívumok!

Jönnek a negatívumok..

A suliba első számú közellenség vagyok,mindenki meg akar verni.Egyszer meg is fognak,tudom!

Amellett,hogy a legrosszabb magatartású gyerek vagyok,amellett a legjobb tanuló!

Jól rajzolok,állítólag tehetséges vagyok.

Van sok hobbim, horgászok,imádok dolgozni olyanokat amit szeretek( szeretek autók közelében lenni, javítani még jobban, szeretek esztergálni,kovácsolni,minden fémmunkát szerettek), imádom az állatokat!

Egyszer láttam egy magam korú srácot,hogy bele rugót a kutyájába,bementem a saját kertjükbe és akkorát belerúgtam a lábába majd a fejébe is bevertem egyet.

Szóval,az állatokért is szívem lelkem feláldoznám!

A balhék ahogy idősödtem egyre csak fogytak,egyre jobb ember lettem!

Nagyképűnek tartanak sokan,beképzelt egoistának.kicsit úgy nézzek ki mint az Alkonyatban lévő hlyegyerek..Az az Edward.

19/F

Nem vagyok roma!Tudom,hogy a gádzsi szóba belekötnétek,de olyan jó hangzása van,hogy nem igaz!És ezt használom:)

Jók legyetek!

2012. okt. 29. 20:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

És miért nem szóltál te,hogy nem kéne kamuból hiányoznia!

Én azon lettem volna,hogy leleplezzem,hogy egy szerencsétlen hlyegyerek semmi más dolga nincs,csak h tanuljon!

2012. okt. 29. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:

áh igen, gondoltam hogy konkrétabban kellet volna fogalmaznom. Szóval itt nem iskoláról van szó, hanem munkahelyről. És én viszonylag új vagyok, konkrétan mindenki közül én vagyok a "legfrissebb". A srác meg 30 éves idősebb nálam, és hát elég érdekesen nézett volna ki ha én kezdek el ott mutogatni, hogy üüü üüü ez a gyerek miért nem jár be.

Ez kb olyan mint hogy 1 hete se dolgozol ott, és máris panaszkodsz hogy mikor léptetnek már elő. Engem különösebben nem érintett a dolog, igazából azzal hogy ő nem jött nekem kevesebb munkám volt. Egyébként fasza, hogy te máris magán detektívként ráálltál volna, de itt egyrészt nem volt mit leleplezni mert elég feltűnő hogy valaki nincs itt. Másodszor baromi jó, csak azért nem mindig nézik jó szemmel ezt a ee "hősködést". OHO jut eszembe pont te mondtad hogy te vagy a közellenség, hát na nem is meglepő,

2012. okt. 29. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Ahogy így leírtad az élettörténeted kb magamra ismertem, bár pár évvel idősebb vagyok nálad, de a hobbit eltekintve egy az egyben ugyanaz. Mondjuk ennyi idősen még nem írtam helyesen, de a tanulmányok rendben voltak. Bár én nem Edwardra,inkább az ördögre hasonlítok :)

Mivel nem én vagyok a célközönség, ezért nem válaszolok, de akár magamról is kreálhatnék kritikát.

Mondjuk a gádzsi szerintem elég gáz és szarul is hangzik :)

2012. okt. 29. 21:21
 14/17 A kérdező kommentje:

A magyar mentalitást követtem én is: ha nekem sz*r neked is legyen az!

És sokszor én is így csinálom,nem vagyok rá büszke.

2012. okt. 29. 21:23
 15/17 anonim ***** válasza:

hát kérdező, lehet neked tényleg agressziós problémáid vannak. De hát franc se tudja. NA az mondjuk biztos, hogy jelenthet valamit ha mindenkinek beverted a képét tökmind1 ki az, de ezért nem tudom megmondani, a kontextusból lehetne megállapítani, hogy most jogos volt vagy sem és csak a saját egod miatt ütöttél. Mondjuk ez a ha nekem szar neked is legyen az, hát öh erre én se lennék büszke.

Ahogy a többi ilyen ember elmehet a francba, ha annyira szar neki, tegyen érte hogy jobb legyen, ne másoknak assza el.

2012. okt. 29. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:
gettosztár vagy.:D csak így tovább melletted tuti nem unatkoznak:DDDD
2012. okt. 30. 02:10
 17/17 A kérdező kommentje:

gettósztár mi?:)

Ja,azt megfigyeltem,hogy szeretnek velem lenni az emberek..Vicces is vagyok néha!

2012. okt. 30. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!