Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szeret ilyen hidegebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeret ilyen hidegebb időben sétálgatni mint ami ma is volt?

Figyelt kérdés
Szerintem olyan cuki amikor egy lány bevan öltözve a kabátkájába (sál, sapka..) és csak a kis keze lóg ki a kabát ujján :$
2012. okt. 29. 18:34
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Mindjárt gondoltam :P Pár éve volt egy lány aki mindig beráncigált ruhákat nézni meg h zsűrizzek :) De azóta nekem se megoldható, főleg h mire odaérek a ruhaboltig már elköltöttem másra és talán már szabad kezem se lenne, akkoriban meg az volt az első megálló :D
2012. nov. 1. 16:50
 22/36 anonim ***** válasza:
Szeretek. Ma is tök jót sétáltam egy aranyos lánnyal :)
2012. nov. 3. 23:04
 23/36 A kérdező kommentje:
Kölcsönadod? :)
2012. nov. 3. 23:11
 24/36 anonim ***** válasza:
Költői kérdés, mi? :D
2012. nov. 3. 23:19
 25/36 A kérdező kommentje:
az és természetesen igen rá a válasz :D
2012. nov. 3. 23:20
 26/36 anonim ***** válasza:
ma novemberhez képest jó idő volt, én is rávettem magam egy sétára, kikapcsolódásképpen :)
2012. nov. 12. 21:07
 27/36 anonim ***** válasza:

én elhatároztam, hogy valahova jó északra költözöm, mert itt még normálisan hideg sem tud lenni, mikor befagy a városi tó, korcsolyázni lehet, de megsül az ember egy kabát-pulcsiban...

az a jó, mikor érzed a csontodig, hogy hideg, mikor eggyéválasz a hűvös levegővel, imádom.

19/L

2012. nov. 12. 21:16
 28/36 anonim ***** válasza:

Jaaj jól van. Színvonal megvan. Máris mii

AA-AA második lány jöhetne sétálni!

Basszus már olyan vicc valaki szerintem még egy "hány forint 5 tojás és egy kenyér" kérdésre is azt írná, "huaha én megmondom neked, de meg is mutathatom élőbe ha eljössz velem vásárolni ;)".

Ennyi erővel akármelyik másik 18 éves lányt leszólíthatod hogy sétáljatok együtt tádá! De jó is lenne ha kiderülne hogy valami dagadt 20-on éves csávó szórakozna 16-20-on éves lánynak kiadva magát.

2012. nov. 12. 21:17
 29/36 A kérdező kommentje:

utolsó te teljesen gyagyás vagy :D

többiek jöhetnek sétálni ;)

2012. nov. 12. 21:20
 30/36 anonim ***** válasza:
Állatira nem. A hideg időt is,meg a a kabátos lányokat sem szertem. Ameztelen, /rövid toppos szinte kilógó mellű lányokat szeretem késő tavasszal!
2012. dec. 1. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!