Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szeret ilyen hidegebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeret ilyen hidegebb időben sétálgatni mint ami ma is volt?

Figyelt kérdés
Szerintem olyan cuki amikor egy lány bevan öltözve a kabátkájába (sál, sapka..) és csak a kis keze lóg ki a kabát ujján :$
2012. okt. 29. 18:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Én is szeretek sétálgatni ilyenkor. Ma is kimentem sétálni délelőtt. A tervem az volt, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal és miközben sétálok a hóesésben benézek 1-2 boltba, hátha találok valamit. De hát az időjárás keresztül húzta a számításaimat, mikor elindultam már csak havas eső esett, hazafelé pedig már semmi. :) Ettől függetlenül jó volt sétálni egy nagyot, kitisztult a fejem.
2012. okt. 29. 21:21
 12/36 A kérdező kommentje:
Húú pedig én nagyon jó kis téli cuccokat tudnék válogatni neked ;) persze csak ha lány vagy :D
2012. okt. 29. 21:32
 13/36 anonim ***** válasza:
Én is találtam jó cuccokat, csak mivel a pénztárcám bősége véges, szortíroznom kellett, hogy mi jön és mi marad. :(
2012. okt. 30. 07:30
 14/36 anonim ***** válasza:
Juuuj, én nagyon szeretek. Tegnap a város egyik feléből a másikba átsétáltam, nagyon jó volt.Igaz, nem viseltem sapkát.
2012. okt. 30. 07:44
 15/36 A kérdező kommentje:

13-as: nagy kár :( így meg fogsz fagyni télen :(

Utolsó, akkor feltételezem nem pesten laksz vagy jól birod a sétát :D

2012. okt. 30. 13:38
 16/36 anonim ***** válasza:
igen, jól gondod nem budapesti vagyok. de jól bírom a sétálást, persze akkor ha van kedvem hozzà.
2012. okt. 31. 14:25
 17/36 A kérdező kommentje:
én meg megfáztam a hidegbe :D
2012. okt. 31. 15:46
 18/36 anonim ***** válasza:

Nem fogok megfagyni a télen, azért néhány dolgot beszerzek idén is. Csak meg kell tanulni jól gazdálkodni a pénzzel. Nem kell mindig a legjobb márkákat keresni, vagy nem a márkaüzletben.

Gyakran járok turikba. Van néhány ruhám, amit amikor megláttam, elállt a szavam. Nem is látszik rajta, hogy hordta valaki, teljesen jó állapotú, csinos, mégis egyedi darabok és hihetetlenül olcsón hozzájuthat az ember. Na jó, a kedvenc turimban mondjuk a téli cuccok drágábbak, 2-3000Ft körül vannak, viszont tényleg nagyon jó állapotúak, jól bírják a strapát és egyediek. Szóval sokkal jobban megéri, mintha bemennék valami nem túl drága márkás boltba vagy kínaiba és megvenném a tucatruhákat. Meg azért az outleteket sem kell leírni. Tegnap pl. outletbe vettem egy nagyon jó C&A-s kardigánt, igaz ez drágább volt, de vastag, nem fogok benne fázni a télen, jól áll és egyedi.

Szóval, ha megtanul az ember okosan vásárolni, akkor nem fog megfagyni a télen, lehet csinos, divatos és egyedi egyszerre és nem is költ egy vagyont. :)

Igazából megszokás kérdése.

2012. okt. 31. 18:29
 19/36 A kérdező kommentje:

Jajj de aranyos vagy h ennyit irtál nekem :)

Én azért fiúként más technikát alkalmazok, ritkábban, csak pár évente veszek új cuccot de akk jó drágát és abban reménykedek h sokáig nem kell ruhaboltok közelébe mennem :D Legalábbis magam számára vásárolni, lányokkal szeretek menni, jól el lehet hülyéskedni a ruhapróbákkal :)

Egyébként én is meglepődtem h milyen jó cuccokat lehet kapni és nagyon olcsón is adják őket ha jót turit választasz.

2012. okt. 31. 20:04
 20/36 anonim ***** válasza:
Én meg szívem szerint gyakran vennék jó minőségű, márkás ruhákat.. Csak hát nem megoldható. :D
2012. nov. 1. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!