Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már kénytelen vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már kénytelen vagy az abortusz mellett dönteni, hogyan oldod meg?

Figyelt kérdés
Egy professzor őszinte véleménye a témában: [link]

2012. okt. 29. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy jössz te ahhoz, hogy értékítéletet alkoss valamiről, aminek sose voltál részese?
2012. okt. 31. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdés tuti, hogy provokáció. Ennyire idióta nem lehet senki, hogy érintettek leírják a kérdezővel ellentétes VALÓDI tapasztalatikat de az csak fújja a saját baromságát.
2012. okt. 31. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:

"a műtétinél sokkal humánusabb és fájdalom mentes megoldást,"

Fájdalommentes? Szerinted a tabletta mit okoz? VETÉLÉST!!! Szted az milyen érzés?

Milyen érzés görcsök közepette megszülni a saját pár centis kis embriódat a klotyóba?

Ez hol humánus?

Rendes abortusznál elaltatnak, mire felkelsz, semmi bajod.

2012. okt. 31. 16:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, mindenki ezt magyarázza neki. Bár tapasztalati szinten fogalma sincs róla, de ő csak jobban tudja!
2012. okt. 31. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:

De nem is értem mi a francért akar itt meggyőzni bárkit is. Ha majd erre szorul (remélem persze, hogy nem), akkor mehet Ausztriába aztán csináltathatja olyan módszerrel, amilyennel akarja.

Nekem sem volt abortuszom, de ha véletlen lesz (amit szintén remélek, hogy nem), akkor majd úgy intézem, ahogy én akarom.

Nevetséges...

2012. okt. 31. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Elég bárgyú hozzáállás a kérdezőtől. És ilyenek miatt járatják le a magyar egészségügyet, ami egyébként ebből a tekintetből és az itt leírtakból nem is olyan borzasztó.

Azt pedig már meg sem említem, hogy azt írod, összekaparnád a pénzt, és meg sem állnál Bécsig. Nos, biztosan tehetős terhes kismamák hamar össze tudnák kaparni a pénzt, de a jelentős része nem képes rekordsebességgel előállítani 150e ft-ot+ útiköltség. Veszem azt, hogy leghamarabb 6 hetesen kap észbe az ember, és akkor már félidőnél jár, mert még másfél hónapja van az előírt megszakításig. Én csak magamból indulok ki, nekem 6 hét alatt biztosan nem jött volna össze ennyi pénz, kivéve, ha anyáméktól kölcsönkérek, ami rettenetesen megalázó lett volna, tekintve, hogy nem tudtak a dologról. A lényeg, hogy végülis, igen a kérdező /és bárki más is/ elmehet tablettát bevenni, saját felelősségre, tehát nem kell meggyőznöd másokat, mivel mindenki előtt ott a lehetőség, de ahhoz neked semmi közöd, ki melyiket választja.

2012. nov. 1. 10:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Van tapasztalatom. Igaz, hogy nem tervezett abortuszom volt, hanem egy spontán vetélésem, amit a szokásos módon kellett befejezni. Tehát nem a levegőbe beszélek. Akkoriban még el sem altattak! Senkinek nem kívánom, amin akkor keresztül mentem.
2012. nov. 1. 14:46
 18/19 anonim ***** válasza:
De most már altatnak, így semmit nem érzel belőle és már nem kaparnak, hanem vákuumos módszerrel csinálják.
2012. nov. 1. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:
hát igen, előtte pedig egy éjszakára egy alga eredetű, természetes tágítót helyeznek fel, ami az alatt az éjszaka alatt megszívja magát, hogy ne kelljen szétfeszíteni a hüvely falát, nekem egyedül a felhelyezés okozott kisebb fájdalmat, de ez inkább a feszültségnek volt betudható, mint igazi fájdalomnak. Szóval a tágítás is nagyon kíméletes, altatás 5 perc alatt megvan, 20 perc múlva felébred az ember, kicsit szédeleg és vérzik, bejönnek az ápolók,nem pedig felügyelet nélkül kifolyik a budiba..
2012. nov. 1. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!