Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem reagálta túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem reagálta túl a barátom?

Figyelt kérdés

Hétvégén voltunk bulizni,a barátom,az LB-m,neki a pasija,a barátom bátyja,meg én. Kb. úgy 1.5 óra elteltével épp nagyon röhögtünk valamin,mire -fogalmam sincs,miért- a barátom bátyja odaült mellém,és belepuszilt a nyakamba. (hozzáteszem,igen jó pasi) Erre a barátom tökre kiakadt,és majdnem nekiment a saját bátyjának,úgy kellett szétszedni őket. Itt amúgy be is offolt a buli......

szerintem eléggé túlreagálta,vagy ha mégsem,legalább a kirohanását hagyhatta volna akkorra,amikor csak ketten vannak. Szerintetek?

17/L

2012. okt. 29. 15:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A bátyja meg több, mint száz ember előtt mászott rád.
2012. okt. 29. 16:02
 12/18 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Nem tudott zavarni hanem megdöbbentett?

Akkor ha letolom a gatyám, megfogom a fejed és ráhúzom a f.szomra akkor nem zavarna csak megdöbbennél?

Szrintem te egy idiótah.lye p.csa vagy. Már bocs.

Nem elég, hogy nem vágod, hogy ebben hol a baj. Még meg is jegyzed, hogy "jó pasi" (tehát nem zavarna ha egyszer jól megk.rna??).

Elmondom, hogy neked mit kellett volna rögtön reagálj: "Te mi a k.rva anyádat csinálsz?"

Te nem szereted a barátod, hanem elvagy vele....

2012. nov. 19. 16:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Inkább örülj, h a barátod még verekedne és bunyozna is érted. Becsüld meg. Egyáltalán nem reagálta túl
2012. nov. 19. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagyok én is, és ha csak buliból csinálta a bátyja akkor okés, de ha nem, akkor köcsögöcske a gyerek. De amugy szerintem túlreagálta, mivel nekem meg van egy legjobb barátom és vele már voltam kézenfogva is és nemcsináltam semmitsemmit ugyhogy szerintem okés hogy kicsit szórakozol. Ne feledd, annyira vagy szabad ember, amennyire az övé. Ha a határnál megállsz, nincs probléma
2014. jan. 26. 22:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem át kéne értékelned a kapcsolatodat. Gondold át miért is kell neked ez a kapcsolat,amikor látszólag nem becsülöd a barátodat és nem vagy hozzá hűségés sem,ezek után pedig még te vagy felháborodva az ő természetes reakcióján..
2014. jan. 26. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Jaaaaaaa, szóval a bátyja jó pasi.

Akkor igen, ő reagálta túl, neked van igazad, ilyenkor elnézhető.

2014. márc. 22. 01:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond. A jó testvérek mindenen megosztoznak. Még a csajokon is.
2014. márc. 22. 01:59
 18/18 anonim ***** válasza:

KhmkhmkhmkhmQrva.

Bocsi, valami a torkomra ment a qrva előtt.

2015. nov. 8. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!