Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem reagálta túl a barátom?
Hétvégén voltunk bulizni,a barátom,az LB-m,neki a pasija,a barátom bátyja,meg én. Kb. úgy 1.5 óra elteltével épp nagyon röhögtünk valamin,mire -fogalmam sincs,miért- a barátom bátyja odaült mellém,és belepuszilt a nyakamba. (hozzáteszem,igen jó pasi) Erre a barátom tökre kiakadt,és majdnem nekiment a saját bátyjának,úgy kellett szétszedni őket. Itt amúgy be is offolt a buli......
szerintem eléggé túlreagálta,vagy ha mégsem,legalább a kirohanását hagyhatta volna akkorra,amikor csak ketten vannak. Szerintetek?
17/L
1. igaza volt
2. ha nem tette volna, most itt sírnál, hogy "jaj és a pasim még csak féltékeny sem lett..."
3. téged nem zavart, hogy nyakon csókolt a bátyja? mert akkor elég érdekes vagy te is...
inkább a bátyjára haragudnál, hogy az ilyen viselkedésével szétb.ssza a bulit.
minden lány olyan barátról rinyál, aki kiállna érte. itt van egy, erre meg pont ezzel van bajod. komolyan mondom, nő létemre nem értem a nőket sokszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!