Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy szűz pasira időt fordítani?
Kb 1hónapja ismerkedem meg vele.
Igazából facebookon írt rám és nagyon meglepődtem hogy szűt,mert iszonyúan jól néz ki és nem az a lúzer típus.Nem azért szűz mert csúnya,vagy kövér vagy valami...kondizik.Tehát nem az a típus.
Viszont olyan rohadt titokzatos,és mintha nem akarná megmutatni az érzékeny oldalát,mindig erősnek akar látszani. Egy talit már megbeszéltünk jövő hét végére,de ha már így is ilyen akkor mi lesz ha találkozunk? Félek hogy én is zavarban leszek...
Szerintetek érdemes időt fordítani rá? Mikor fogja a leengedni a falakat?
Mert amúgy nagyon aranyos tényleg,és iszonyat helyes is :)
jézusom.
Nem tudsz szöveget értelmezni.
13 mas ara hogy szuz valaki tesznek a csajok.
egy valoban szüz pasi
ma 14:40
Ha úgy adod elő, hogy "undok nők, senki nem akart lefeküdni velem", akkor persze, hogy nem fognak lefeküdni veled. Szánalom-szex nagyon ritka, szerintem csak a filmekben van.
De adott egy helyes srác, aki előadja magát,és még ha szavakkal nem is mondja ki, de azt érezteti, hogy "eddig még nem találtam meg azt, akivel lefeküdnék, de úgy érzem te vagy az", akkor egyrészt már a kinézetével lenyűgözte a lányt, másrészt meg ki ne érezné magát megtisztelve, hogy egy "jó árut megrontatlanul" kap meg?
Szóval csak okosan kislány, ne dőlj be mindig egy szép nézésnek, meg egy hitelesen előadott sztorinak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!