Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha abból állnak mostanában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abból állnak mostanában a napjaim hogy?

Figyelt kérdés

hétvégéken itthon ülök nem megyek sehova hétköznap meg csak suliba megyek és utána megint itthon kuksolok

ezen a dolgon hogy tudnék változtatni ha nincsenek barátaim ?:S

2012. okt. 28. 00:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Emberek mondják, irodalom, általános vélekedés stb.. ne mond d már, hogy nem hallottad soha ezt a dumát, hogy a barátok milyen fontosak, pszichológusok is ezzel jönnek, nélkülük nem teljes az élet meg ilyenek..ezért lepett meg amit mondtál:)
2012. okt. 28. 00:26
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván tele van a világ a helyét meg nem találó jellemtelen emberrel akik például bulizással terelik el saját figyelmüket a lelki nyomorukról ahelyett,hogy megismernék saját magukat.Körülveszik magukat barátnak hitt haverokkal akik csak azért jók,hogy legyen valaki akinek panaszkodnak vagy jól bebsznak aztán egymás előtt játsszák a menő csávót meg a jó csajt miközben rohadtul nem ér semmit a tyúkszaros életük,mert beérik egy iphone5 el meg azzal,hogy a többi fogyatékos haverjukkal bziskodnak a faszbukon és egymással versengenek olyan semmit sem érő primitív baromságokban mint ivászat,csajozás,pasizás vagy kinek nagyobb a farka meg a műmelle.
2012. okt. 28. 00:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Légyszi fejtsd már ki, szerinted mi olyan rohadt fontos az életben.
2012. okt. 28. 00:32
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Mennyit szeretnél fizetni azért,hogy olyan dolgokat írjak le amiért általában fizetni szoktak azok a balfszok akik nem jönnek rá maguktól?
2012. okt. 28. 00:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem mindenkinek más fontos az életben. Ne hidd azt, hogy te olyan k*rvára különleges meg okos vagy, mert te így gondolsz valamit, vagy úgy, vagy mert szerinted a barátság hülyeség.

De most komolyan, írj már le egy pár olyan dolgot, ami szerinted nem hülyeség az életben, ha a barátok pl az.

2012. okt. 28. 00:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Madarat tolláról...
2012. okt. 28. 01:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Barátok nélkül nagyon nehéz. Ezt én is tapasztalom, mert nekem sincs egyetlen egy barátom sem. De én legalább kimozdulok, mert pl. túrázni szeretek, és addig sem vagyok a négy fal között. Bár úgy sem lehet ismerkedni, csak legalább friss levegőt szívok. Neked is ezt tudom ajánlani. Tehát az a legjobb, ha keresel magadnak valami hobbit, és akkor legalább nem otthon unatkozol.
2012. okt. 28. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Hogy mi a fontos az életben?

Az, hogy amikor idős nyugdíjas leszel, legyen mire visszaemlékezni. Ez a visszaemlékezés ne legyen kellemetlen. olyan dolgok tudjanak az emlékeid között felidéződni, hogy ezt is meg azt is én csináltam. Ezek és ezek az emberek számítottak rám az életben , szerettek engem, én is szeretem Őket. És akkor a visszaemlékezős idődben sem leszel egy otthon punnyadó, hanem lesz kivel eltöltened a kellemes, tartalmas öreg korodat.

Én azt látom, hogy itt sokan a tehetetlenségüket, lustaságukat nem veszik figyelembe. Az unalomért, az egyedüllétért saját magadat kell okolnod, de könnyebb a környezetre fogni mindent. Ha magadtól nem tudsz változtatni,már az is egy lépés lenne, ha elmennél egy önismereti terápiára, ahol magadtól is rájöhetsz, hogy mi mindenre vagy képes. Persze egy ilyen csoportot felkeresni szintén nem könnyű, de sokkal jobb, mint otthon kuksolni.

2012. okt. 28. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!