Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abból állnak mostanában a napjaim hogy?
hétvégéken itthon ülök nem megyek sehova hétköznap meg csak suliba megyek és utána megint itthon kuksolok
ezen a dolgon hogy tudnék változtatni ha nincsenek barátaim ?:S
Figyelj, szerintem mindenkinek más fontos az életben. Ne hidd azt, hogy te olyan k*rvára különleges meg okos vagy, mert te így gondolsz valamit, vagy úgy, vagy mert szerinted a barátság hülyeség.
De most komolyan, írj már le egy pár olyan dolgot, ami szerinted nem hülyeség az életben, ha a barátok pl az.
Hogy mi a fontos az életben?
Az, hogy amikor idős nyugdíjas leszel, legyen mire visszaemlékezni. Ez a visszaemlékezés ne legyen kellemetlen. olyan dolgok tudjanak az emlékeid között felidéződni, hogy ezt is meg azt is én csináltam. Ezek és ezek az emberek számítottak rám az életben , szerettek engem, én is szeretem Őket. És akkor a visszaemlékezős idődben sem leszel egy otthon punnyadó, hanem lesz kivel eltöltened a kellemes, tartalmas öreg korodat.
Én azt látom, hogy itt sokan a tehetetlenségüket, lustaságukat nem veszik figyelembe. Az unalomért, az egyedüllétért saját magadat kell okolnod, de könnyebb a környezetre fogni mindent. Ha magadtól nem tudsz változtatni,már az is egy lépés lenne, ha elmennél egy önismereti terápiára, ahol magadtól is rájöhetsz, hogy mi mindenre vagy képes. Persze egy ilyen csoportot felkeresni szintén nem könnyű, de sokkal jobb, mint otthon kuksolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!