Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abból állnak mostanában a napjaim hogy?
Figyelt kérdés
hétvégéken itthon ülök nem megyek sehova hétköznap meg csak suliba megyek és utána megint itthon kuksolok
ezen a dolgon hogy tudnék változtatni ha nincsenek barátaim ?:S
2012. okt. 28. 00:11
1/18 A kérdező kommentje:
bocsánat az érdekes meg fogalmazásért meg a helyesírási hibákért de már elégé késő van :D
2012. okt. 28. 00:12
2/18 anonim válasza:
Nem is kellenek barátok,mert csak lehúznak a hülyeségeikkel meg a nyomorékságukkal és csak kihasználnának.
3/18 anonim válasza:
vmi hobbid, kedvtelésed biztos van. menj olyan helyre, ahol a kedvtelésednek eleget tehetsz! jobb esetben más emberekkel is találkozol ott.
4/18 anonim válasza:
Én is így vagyok, igaziból tökre elvagyok, csak egy barátnő kéne xD.
5/18 anonim válasza:
2es válaszoló ezt kifejtenéd? érdekelne miért gondolod így
6/18 anonim válasza:
Biztos azért gondolom így,mert van egy normális párkapcsolatom meg van hobbim amivel elvagyok és semmi kedvem hozzá,hogy mások fa.ságait hallgassam meg a problémáikkal terheljenek.
Hozzátenni nem tudnának a barátok az életemhez csak elvenni belőle.
7/18 anonim válasza:
Figyelj ide sírógép! Menj emberek közé és lesznek barátaid, meg csajod is. Ne várd, hogy a lakásodra mennek, és megkérdezik: Akarsz ismerkedni?
Lusta vagy kimozdulni és ezért az egész világot okolod.
8/18 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de én élvezem az "egyedüllétet". Egyébként még így sincs időm semmire, nem hogy még haverokkal lógni meg nőzni. Meg így azt csinálsz, amit akarsz, nem kell másokhoz igazodni, másoknak megfelelni. Nő annyi van, mint a tenger, ráérek akkor csajozni ha már kezemben lesz a diplomám.
9/18 anonim válasza:
Ez a barátos dolog érdekes megközelítés. Mert mindenhol pont az ellenkezőjét hallani, mint amit te mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!