Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg mostanában sok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mostanában sok az ilyen lány?

Figyelt kérdés

Kérdésem elsősorban lányokhoz szólna!

Lányok!

Mostanában egyfolytában azt olvasom gyakorin,hogy a lányok felszínesek,meg csak a jóképű,vagy gazdag pasival járnak.

Ha az illető keveset keres,akkor nem is érdekel titeket.

Lenézitek a csúnya fiúkat.

Ez igaz?

2012. okt. 19. 13:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Én nem nézem le a csúnya fiúkat nekem volt olyan fiú akiről sokan azt mondták hogy csúnya de szerintem nem volt az. 19L
2012. okt. 19. 13:55
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Persze biztosan sok a felszínes lány mostanában, de jobban nézz körül, mert vannak normálisak is. Lehet, hogy nem plázában meg buliban kéne csak keresnie a fiúknak. L/26
2012. okt. 19. 13:57
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
nem..
2012. okt. 19. 13:58
 4/20 A kérdező kommentje:

Én tudom hogy vannak.

És pont ezeket a lányokat védeném,a az említett

férfiak nem a megfelelő lányokkal ismerkednek,szerintem.

2012. okt. 19. 13:59
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Ez ugyanolyan általánosítás, mint az, hogy a pasik csak a szőke vékony nagymellű cicababákra buknak.
2012. okt. 19. 14:18
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Utolsonal a pont. Amugy meg nincs olyan pasi, aki mindenki szerint jokepu lenne. Az en izlesem altalaban radikalisan kulonbozott a tarsasagom izlesevel.
2012. okt. 19. 14:27
 7/20 anonim ***** válasza:

egy rétegre biztos igaz ez az állítás. én speciel most pont egy kevésbé jóképű(csúnyának se mondanám olyan átlagos egy 5-ös skálán 3,5-et adnék neki), közszférában dolgozó fiút néztem ki magamnak.

lenézni meg csak azokat nézem le, akik "kiérdemelték".

8/20 anonim ***** válasza:
6%

Én férfi vagyok, és nagyjából csak ilyenek vannak - vagy felszínes, vagy flegmázós tahó, vagy anyagias beképzelt cafat (vagy mindhárom egyszerre). De olyanból van messze a legtöbb akik az anyagiakat nézik, ha nem 6-7 számjegyes, emberszámba se veszik.

A pasiknak meg többnyire azért kell jól kinéző csaj, mert a nőknek a dolga hogy tetszenek. Szőke nem muszáj, de nagycsöcsű igen. Ez Willendorf óta változatlan, nem divathóbort...

9/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem miért várjátok el minden lánytól, hogy sajnálatból együtt legyen egy csúnya fiúval -.-" ennek mégis mi értelme? Ti járnátok olyan lánnyal, aki egyáltalán nem tetszik, sőt taszít is? Gondolom nem. Akkor meg milyen jogon várjátok el ezt fordítva?
2012. okt. 19. 14:29
 10/20 anonim ***** válasza:

Legközelebb, ha ilyen kérdést látsz, jegyezd meg, hogy azoknak a bizonyos válaszolóknak hány %-ban vannak hasznos valaszaik, illetve a fogalmazás stílusát és a visszatérő motívumokat.

Hamar rá lehet jönni, hogy itt bizony 3-4 unatkozó marha ismételgeti a saját kis mantráját :-)

2012. okt. 19. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!