Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mostanában sok az ilyen lány?
Kérdésem elsősorban lányokhoz szólna!
Lányok!
Mostanában egyfolytában azt olvasom gyakorin,hogy a lányok felszínesek,meg csak a jóképű,vagy gazdag pasival járnak.
Ha az illető keveset keres,akkor nem is érdekel titeket.
Lenézitek a csúnya fiúkat.
Ez igaz?
Kérdező!
Megosztom veled a saját tapasztalatomat. Lány vagyok, de nem érdemes erről az oldalról bármily következtetést levonni az emberekről. Torz. Gondolj bele, azok a fiúk, akik egész nap a gyakorin lógnak, jóformán semmi más dolguk nincs, azok szidják itt agyba főbe a nőket. Nőismeretük annyi, hogy talán anno néhányszor bepróbálkoztak, kifogták, hogy "nem kellesz" és most itt sírnak, vagy szintén itteni lányokkal akarnak ismerkedni. Rossz az egész világ, undokok a nők, csak a pénz kell nekik. Én nem egy privit kaptam már arról, jópáran itt próbálkoznak barátnőt találni, ami nem is baj. De kéremszépen ne legyen már fiatalabb meg alacsonyabb nálam fél fejjel. Ezek olyan alapvető igények, amit ők úgy tartanak hogy egekbe ívelő kívánság, pedig ez csak a legalja alap. Utána jön a nyafi válaszként, hogy te is olyan felszínes vagy, mint az összes többi! Egyik fülemen be-másikon ki.
Nekem amúgy a nagy szerelmem csóró volt speciel.
Kinek mi csúnya? Egyik munkahelyemen mutogattuk egymásnak a pasijinkat.(képen) Mindenkinek teljesen más jött be. Volt egy munkatársam, aki rebesgette sokszor, hogy hát nem az esete a pasija,neméppen helyes, nem egy nagy szám, de ő szereti. Mutatott róla képet, sokunknak meg kimondottan az esete volt! STBSTB.
Szóval ne itt formálj véleményt, túlsok itt az önsajnáló, magát sajnáltató, hisztis szerencsétlen, akiknek semmi baja nincs azon kívül, hogy túl sokat nyafog és keveset tesz.
Én amúgy félek a kimondottan jó pasiktól.:D Nem kezdenék velük, mert tudom, hogy másnak is kellenek és úgyis megcsalna. Ennyit erről.
Szerintem nem igaz, bár tény, hogy mostanában egyre jobban számítanak a külsőségek, de ez leginkább az ápoltságra vonatkozik, ami meg elvárható. Én úgy látom, hogy a lányoknak sokkal fontosabb, hogy egy hullámhosszon legyenek.
off Az utolsónak meg üzenem, hogy ugyanolyan felszínes, mint az általa ismert lányok, és egy himsoviniszta marha. On
Kérdező
Ne a gyakorit vedd alap példának!
az üzleti témákban pl mindenki 180+ nettót keres....
Engem a nagycsöcsű széplányok vonzanak. Ha lóvéval kell őket bevonzani, ám legyen. Akkor is ha más pasihoz is járkál, inkább mint egy rühes rusnya.
Szerintetek mi a jobb? Egy dúsan terített asztalon megosztozni másokkal, vagy egyedül megenni a szart? :D
Ótvar cigány csaj meg ingyen se kéne, pfuj :S
Én nem pontozlak le utolsó,mert jártam így.
Volt egy lány,kedves,és aranyos volt,de nagyon nem az esetem.
Egyszerűen annyira belém beszélte,hogy próbáljuk meg,mert nagyon tetszem neki,hogy belementem,hogy oké,randizzunk,de tényleg megmondtam neki,hogy nem az esetem.
Ott tartottunk,h folyton hívogatott,keresett,és egyszerűen én voltam minden gondolata.
Én próbáltam beleszeretni,de nem ment,mert kivülre tényleg nem jön be,az ellentétje az ideálomnak!
Tényleg ennyit erről h szegény csúnya fiúk,nem kellenek a szép csajoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!