Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért álmodok vele gyakran (és gondolok rá ), ha csak msn-en ismerem? Lány vagyok . A sráccal mostanában nem is beszéltem (msn), sajnos egyépként is messze lakik.
Hát velem megtörtént, hogy beleszerettem egy lányba akivel addig csak msn-en beszéltünk. Azt hittem, hogy ilyen dolog nem történhet meg. Pláne velem nem... Aztán mégis. Kiderült, hogy ő is érez valamit irántam, egy ideig jó is volt. Elég messze laktunk egymástól, de engem addigra már semmi ilyesmi nem tudott volna eltántorítani attól, hogy (egyre többször) vele legyek. Később személyesen is találkoztunk, minden a legjobban alakult... Aztán pár héttel rá jött az, hogy elmúltak az érzései... :(
Bocsi, hogy ezt leírtam ide, csak úgy "kijött" belőlem...
Ha az én véleményemet kérdezed, ne legyél egy a sok közül. Ha ő nem, majd valaki más értékelni fog, hidd el!
Szerintem ne tegyél olyat, amit később esetleg megbánnál.
Én msnen szerettem bele egy fiuba,elég messze lakik.
Szerdán összevesztünk:S
azota nem tudok vele beszélni,msnröl is letiltott...nem tudom mit csináljak :S
amugy lehet msnen beleszeretni valakibe..
Nem csupán rossz sülhet ki belőle.
Én több mint egy éve vagyok együtt a párommal (már együtt élünk), akivel msn-en jöttünk össze.
160 km-re laktunk egymástól, de hozzá költöztem. És boldogok vagyunk. Nekünk összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!