Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít a cicázás és a kicsim-ezés?
sziasztok, lány vagyok még nem volt barátom de képtelen lennék ilyenekkel illetni hogy szeretlek kicsiim, meg cicaa <3 nemtom ti hogy vagytok vele?:/ sőt azt se tudom hogy hogy becézném! az édesem is furcsa meg a drágám..
17L
Majd ha lesz pasid, ha megdobban valakiért a szíved, ha egy erős, férfias testalkat lázba hozza majd a mókuskádat odalenn, megértesz mindent. Azt sem fogod bánni, ha Cukorborsónak hív. Annyira bele leszel esve. Ha olyan lesz mint én.
Halálig hű híved:
Don Juan.
De, idegesít.
Eddig egy személy hívott kicsimnek, ő sosem szeretett, mint utólag kiderült, és meg is csalt. Azóta nem tudom (tudnám) elviselni...
De, rohadtul. Utálom, ha mindenféle hülye, nyálas beceneveket aggatnak rá. Van normális nevem, szólítsanak azon.
Örülök, hogy vannak még normálisan gondolkozó lányok.
van ami már nyálas, de a "cicám" "édesem" "kicsim" "pici manóm" "kis királylány" még simán belefér
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!