Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít a cicázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít a cicázás és a kicsim-ezés?

Figyelt kérdés

sziasztok, lány vagyok még nem volt barátom de képtelen lennék ilyenekkel illetni hogy szeretlek kicsiim, meg cicaa <3 nemtom ti hogy vagytok vele?:/ sőt azt se tudom hogy hogy becézném! az édesem is furcsa meg a drágám..

17L

2012. okt. 27. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Nah én pasi vok és pont igy szoktam becézni:))) Ezek a normálisak de vannak nagyon idegesitök.
2012. okt. 27. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha lesz pasid, ha megdobban valakiért a szíved, ha egy erős, férfias testalkat lázba hozza majd a mókuskádat odalenn, megértesz mindent. Azt sem fogod bánni, ha Cukorborsónak hív. Annyira bele leszel esve. Ha olyan lesz mint én.

Halálig hű híved:

Don Juan.

2012. okt. 27. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:

De, idegesít.

Eddig egy személy hívott kicsimnek, ő sosem szeretett, mint utólag kiderült, és meg is csalt. Azóta nem tudom (tudnám) elviselni...

2012. okt. 27. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

De, rohadtul. Utálom, ha mindenféle hülye, nyálas beceneveket aggatnak rá. Van normális nevem, szólítsanak azon.

Örülök, hogy vannak még normálisan gondolkozó lányok.

2012. okt. 27. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar ha becéz a párom, sőt szeretem is.
2012. okt. 27. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Háát, ha egy nagy tenyeres talpas trampli macilány,akkor lehet hogy idegenkedik tőle, hogy cicának szolítják. /csak vicc/ egyébként prűdék nem szeretik. A kérdezőnek meg csak annyit írnék hogy: Teljesen normális, ha a palidat nem akarod cicának hívni, szerintem nem vagy beteg!! Ezt tudod fordítva szokás. Amúgy meg látni lehet a nőkön,hogy melyik az amelyiknek el lehet adni. Én pl. egy Voksán Virágot cicáznék, mert pont olyan is. Nem mindenkinek való.
2012. okt. 27. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:

van ami már nyálas, de a "cicám" "édesem" "kicsim" "pici manóm" "kis királylány" még simán belefér

25F

2012. okt. 27. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még belefér :) én is voltam kicsim meg cica is,de ugyanugy becézgettem a barátnőm..Szerintem ez jó dolog,játékos,aranyos és még nekem is fiu fejjel is nagyon jól esett,hogy becézgetett az a lány,akit mindennél jobban szerettem =) 19F
2012. okt. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!