Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ otthonulosok, ti hol, hogyan ismerkedtek?
Illetve hogyan talaltatok part?
Kort es nemet is irjatok!
Fiúk! Nem lenne jobb inkább társaságban ismerkedni? A neten azt hazudsz amit csak akarsz!
22/L
"Fiúk! Nem lenne jobb inkább társaságban ismerkedni? A neten azt hazudsz amit csak akarsz!
22/L"
Nincs baráti társaságom, ez abból következik, hogy otthonülős vagyok, és az hogy otthonülős vagyok, az pedig abból következik, hogy nem kellettem senkinek...
Nekem sem! Az internetes társkeresők halálra vannak ítélve.
Én úgy szoktam,h ilyen közösségi oldalakon valakivel privátban elkezdünk dumálni,aztán küldünk egymásnak képet,és ha tetszünk egymásnak,akkor találkozunk. Szerencsére jól nézek ki,csak az a baj velem,h átkozottul lusta vagyok,épp ezért találékony is. Ez a fajta ismerkedési módszer nem igényel túl sok energiabefektetést. És még csk nem is kell hozzá társkeresőre regisztrálni.
Tévhit az,h aki így ismerkedik,csak ronda lehet. Ez a legnagyobb baromság. Nem ronda,csak lusta. Én se nézek ki rosszul,és hát nem egy csinos lánnyal randiztam már erről az oldalról.
Igazából nagy szerencse kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!