Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neten ismerkedők, megéreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten ismerkedők, megéreztétek, hogy akivel ismerkedtek, ő lesz a párotok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Neten ilyet nem, de naiv is lennék.

Inkább csak azt szúrtam ki, hogy ki az, akivel érdemes ismerkedni. Sőt első randi se mond sokat, azt rögtön megállapítottam, ha nekem szimpatikus és el tudnék képzelni vele többet is, de biztosra kellett mennem, hogy nem csak dugni akar vagy átverni.

Pl mostani barátomat le akartam rázni, mert dohányzott, és dohányossal nem járok. :) De meggyőzőtt, hogy nem lesz gond, mert mellettem nem fog cigizni, egy randira legalább menjek el vele.

Na 1.5 éve járunk. :D Le is szokott. Ahhoz képest, hogy le akartam pattintatni érdekesen alakult. :)

21L

2012. ápr. 12. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Én itt ismerkedtem össze a párommal, de csak miután találkoztunk, akkor jöttem erre rá, hogy Ő az Igazi.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__18499..

2012. ápr. 12. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, és szerintem nem is lehet, a netes ismerkedés max csak egy kezdőlökést adhat.
2012. ápr. 12. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
nem éreztem meg ilyeneket, csak reménykedtem..:D
2012. ápr. 12. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is neten ismertem meg a párom, öt nap msnezés után találkoztunk, 3 éve együtt vagyunk. DE abban az öt napban legmerészebb álmomban sem gondoltam volna hogy eddig eljutunk.
2012. ápr. 12. 22:13
 6/8 lila nyuszi ***** válasza:

Csak annyit érzek, hogy lenne-e esélyünk, hogy boldogok legyünk vagy sem.

20/N

2012. ápr. 12. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:

"Én is neten ismertem meg a párom, öt nap msnezés után találkoztunk, 3 éve együtt vagyunk. DE abban az öt napban legmerészebb álmomban sem gondoltam volna hogy eddig eljutunk."

te vagy az szilvi?:D

2012. ápr. 13. 00:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem Szilvi vagyok, de örülök ha más története is hajaz a miénkre! :))
2012. ápr. 13. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!