Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, most komolyan hol ismerkedtek? 21L
Figyelt kérdés
Nem találok barátot, pedig szeretnék. Nagyobb városban élek, ami nem a jó lehetőségeiről meg a jó közbiztonságáról híres. Mégis mit csinálhatnék? Hova menjek, hogy esélyem legyen rátalálni a nagy Ő-re?2012. jan. 5. 14:20
1/28 anonim válasza:
Jó kérdés :) Én mostanság többnyire neten aztán utána jön a személyes talizás :) Innen is volt egy lány, de sajna az sem jött össze :) Jó barátságokra szert tettem, de az igazit még nem találtam meg :) 21/F
2/28 anonim válasza:
internet?!
jó, sok a kretén meg a szexre hajtós, de ez pár levélből úgyis kiderül.
Esetleg ismerősök által...vagy közösségi oldalak..az életnek sajna 80% a ott zajlik manapság..:S
3/28 anonim válasza:
melyik az a "nagyobb" város? lehet te vagy a szomszéd lány akivel szemezek :)
4/28 WhiteLabel válasza:
Én a menyasszonyommal úgy ismertem meg, hogy régebben lefeküdtünk, aztán meg volt a száma, és részegen felhívtam hogy találkozzunk :D
5/28 A kérdező kommentje:
hát csak ez az h én nem vagyok az a net face. nem akarok idő előtt elhízni :D
2012. jan. 5. 14:24
6/28 A kérdező kommentje:
Shevy válasza:
nekem nincsen még szemező partnerem se :(
2012. jan. 5. 14:25
8/28 anonim válasza:
Speciel én itt ismerkedtem össze a barátnőmmel, még nyáron.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__18499..
9/28 anonim válasza:
Csak nem miskolci vagy a környéki vagy???
10/28 A kérdező kommentje:
én már azon gondolkozok kiírom a homlokomra h "hé pasik, itt vagyok!" de ahogy így elnézem, lehet akár tetoválhatom is... :(
2012. jan. 5. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!