Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők komolyan azt hiszik, hogy gondolatolvasók vagyunk?
Mert a nők így működnek.
Az egyenes beszéd náluk tabu. Mindíg mindent körbe kell írni... Már én is tapasztaltam amiről beszélsz.
Idővel megszokod.
... Számomra is néha már vicces, hogy mennyire különböző a két nem beállítódása. Az meg kifejezetten mosolyt csal az arcomra, ha észreveszem, hogy egy lány próbálkozik avagy tetszem neki. Mivel, ha már én is észreveszem, akkor már tuti biztos a dolog, és lehet hogy már unja is az egészet, mert már vagy két hónapja szuggerál:D De ez itt a baj, hogy csak szuggerál. Aztán amire veszem a lapot, már vége a játéknak. Na jó nem, de előfordul az biztos.:D
A másik pedig az, amikor hamar elkapod a fonalat és teszel is az ügy érdekében, aztán falakba ütközöl, mert hohó.. ez meg így túl gyors kérlek.
Persze, van mikor minden klappol és össze jön simán az egész. De nem tagadom, inkább szenvedek fél évet egyikőjükért, mint két hetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!