Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők komolyan azt hiszik, hogy gondolatolvasók vagyunk?
Igazából könnyebb gondolatot olvasni, mint azt a pasik hiszik. :) A testi jelzéseket kell észrevenni, azok mindig egyértelműek. Még akkor is, amikor szavakkal mást mond az ember.
Én nő létemre meg egyszerűbb vagyok, mint a párom. Nekem kellett folyton gondolatolvasónak lennem, mert a drága el nem árulta volna, h mi baja van, de lászott rajta, h duzzog, meg szenved. Én meg mindig megmondom, h most ez és ez a bajom és ezért foglak elküldeni a fenébe. :D
Ja és az olyan pasiktól mindig kiborultam, akik nem merték megmondani, h akarnak tőlem vmit, csak kerülgettek. Az ilyen alapból nem kell, hiszen a férfi a határozottságtól igazán férfi. Legalábbis számomra. :)
Egyébként a nők nevelhetők. :) Rá lehet őket szoktatni az egyértelmű kommunikációra. Persze, nem megy mindenkinél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!