Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírná nekem valaki?

Figyelt kérdés
Hogy van az mikor cswk beten irsz egy sráccal és csupán a szex érdekli??Milyen viselkedési formát dob be ilyenkor?Ne vicceljétek el kérlek,mert nagyon fontos döntést kell hoznom,de nem értem a férfi logikát!Adtok pár példát?Köszi a komoly válaszokat elõre.
2012. okt. 27. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen szex orientált.Nyugi lesz pasi aki nem csak dugni akar.
2012. okt. 27. 14:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves vagy:),mondjuk megdugni nemigen tudna mert nem odavaló vagyok de én sokat tettem ebbe.Más pasi meg már nem lessz.Biztam egy bemlétezõ álomvilágban.:(.Sajnos ....
2012. okt. 27. 14:37
 13/21 A kérdező kommentje:
nem.....bocs ilyen a bill,meg sietve irok.
2012. okt. 27. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:

Lesz másik hidd el.Ne törj össze emiatt.

Ő most ilyen volt.Lehet a következő más lesz :)

2012. okt. 27. 14:40
 15/21 A kérdező kommentje:
Kedves vagy ha fiú vagy ha lány jól esik ahogy bátoritasz.Jól jön.Most eléggé magam alatt vagyok,mert a csalfa viselkedés messze áll tõllem,és ha jót szeretnék akkor így járok.Soha nem hittem abban,hogy ha csak játszadozom az korrekt,de ugy veszem észre csak az ilyen viselkedés nyerõ.Ez elszomorit.
2012. okt. 27. 14:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Fiú vagyis férfi vagyok.

Ez a játszadozás nem nyerő.Legalábbis a normális embereknél(lassan gondolkozunk rajta,hogy mi vagyunk hülyék,hogy nem használjuk ki a nőket,és nem vagyunk szemetek velük)

Az én baráti köröm teljesen normálisan gondolkozik.Nekem/nekik egy társ kell.Nem pedig egy csaj akit csak dugunk.

Ebből a példából lehet okulnod.Még mindig vannak rendes férfiak.Nem kell megjátszanod magad,és nem kell oda adnod magad egy kis szeretetért.Ismerkedj.Biztos össze akadsz egy igazi férfival.A többi barommal meg ne is foglalkozz.Egyszerűen nézz át rajtuk

2012. okt. 27. 15:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Esetemben ez nemnilyen egyszerû,amit itt bem irhatok ki,de elhiszem,hogy vannak igen nagyon rendes férfiak is.Szavakkal nem tudom kifejezni,hogy milyen jó ha ilyen egyenes szavakat olvashatok valakitôl.Nagyon szép napot,a mai plussz jócselekedeted megvolt.Mundenesetre megfogadom amiket tanácsoltál.Kétszinû ezután sem leszek,az egyenes út és az õszinteség mégha fájnis mindig igaz.
2012. okt. 27. 15:33
 18/21 A kérdező kommentje:
mindenesetre
2012. okt. 27. 15:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszed.

Esetleg megírhatod privátban mi az a probléma.Bízhatsz bennem.Nem adom ki,és talán segíteni is tudok

2012. okt. 27. 15:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Persze megteszem,csak egy kisidõt szeretnék kérni meg ha megirnád a korod.Nem gyerek vagyok.Tehát lelkis is.
2012. okt. 27. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!