Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírná nekem valaki?

Figyelt kérdés
Hogy van az mikor cswk beten irsz egy sráccal és csupán a szex érdekli??Milyen viselkedési formát dob be ilyenkor?Ne vicceljétek el kérlek,mert nagyon fontos döntést kell hoznom,de nem értem a férfi logikát!Adtok pár példát?Köszi a komoly válaszokat elõre.
2012. okt. 27. 13:22
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
csak .....neten....bocs a hibákért de elég ideges vagyok:(
2012. okt. 27. 13:24
 2/21 anonim ***** válasza:

ha csak a szex érdekli küld el....

Amúgy válts témát,időjárás,munka,rendezvény stb stb

2012. okt. 27. 13:24
 3/21 A kérdező kommentje:
Vele váltsak témát?Szoktam de olyankor hamar letudja a válaszokat,és ugyanot köt ki.Ezért érdekelne,mert mint ember ha nem érdeklem felesleges így irnunk.
2012. okt. 27. 13:27
 4/21 anonim ***** válasza:

Csak a tested érdekli.Ha semmi másról nem tud beszélni akkor inkább ne beszélj vele.Így nem is érdemes.

Ha összejönnétek akkor mi lenne?Akkor is csak a szex lenne a téma.

2012. okt. 27. 13:28
 5/21 anonim ***** válasza:
fiatalok vagytok! :) a fiatal fiúkat inkább a testi dolgok érdeklik..majd később változik! :)
2012. okt. 27. 13:29
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van:(,õ fiatalabb én érettebb idõsebb vagyok komolyabb felfogással.Talán felejteni kell így lessz a jó.Ma megsiratom és lezárom.Köszönöm neketek.
2012. okt. 27. 13:31
 7/21 anonim ***** válasza:

"mert mint ember ha nem érdeklem"

Nem érdekled. Ha egy férfit emberileg is érdekelsz, annak vannak elég egyértelmű jelei, főleg az, hogy érdeklődik, de elsősorban NEM a szexualitásod, a tested iránt, hanem a kedvenc tévéműsorodról, énekesedről, íródról, kutyádról-macskádról, a véleményedet kérdezi erről vagy arról.

Ha lényegében csak szexről tudsz vele beszélgetni, akkor őt csak ez érdekli.

2012. okt. 27. 13:36
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen eggyértelmû.Na most tényleg elsirtam magam.És mindezt önzõ módon.Ha kaparna ezek után?Haggyjam?
2012. okt. 27. 13:38
 9/21 anonim ***** válasza:
Ne hagyd.Mondom fejezd be vele.Később nagyobb csalódás lesz
2012. okt. 27. 13:41
 10/21 A kérdező kommentje:
Ugy teszek.Hagyom.Ha már csak adok és semmit bem kapok csak hazugságokat inkább marad a lelkimagány.Köszönöm.Jól esik ha figyelnek az emberre talán ezért hagytam magam .....de igy egyre magányosabb vagyok.:(Megértõek vagytok....sokat segitettetek,persze mennek a zöld kezek.
2012. okt. 27. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!