Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyatípus lennék? Ez rossz dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyatípus lennék? Ez rossz dolog?

Figyelt kérdés

17 vagyok de imádom a gyerekeket (((:

Ha megismerkedek egy férfivel,akkor már az első pár találkozás után azon agyalok hogy vajon milyen apa lenne.

Nem most akarok gyereket mert azért nem vagyok hülye :D de már alig várom hogy legyen sajátom.

Ezt azért próbálom titkolni mert szerintem hülyének néznének de egy idő után rohadt nehéz.

Ez gáz?

2012. okt. 26. 11:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm is aupair volt, akit mondtam h Angliában kint volt, csak bébiszittert írtam de nem is ez a lényeg. Tényleg nem lennél a második anyjuk. Max ott lennél 1-3 évet és lelépnél, 15 évesen már nem is emlékeznének rád. Egyetértek szerintem is gyerekes vagy. Próbáld ki másnak a gyerekével tényleg és meglátjuk. Ugyanolyan vagy, mint a bnőm volt. A puding próbája az evés, de ne sajáttal kísérletezz. Nekem van egy 10 évvel fiatalabb tesóm ÉN végignéztem, asszisztáltam egy gyerek felnevelését 8 éves koráig. Kösz nem kérek belőle, amíg a hormonjaim rá nem kényszerítenek.

23/L

2012. okt. 26. 13:32
 22/26 A kérdező kommentje:

Anyuról tudok csak beszélni megint.

Neki is sikerült és azt mondta nem volt nehéz.

Minden az időbeosztáson múlik.

Pedig koraszülött voltam és 3 óránként etetni kellett,még éjjel is.

2012. okt. 26. 13:32
 23/26 A kérdező kommentje:

Jó hát akkor neki nem olyan volt a család.

Finnországban a gyerekek tényleg úgy kezelik a barátnőm mintha az anyjuk lenne.

Persze nem mindenhol ilyen szerencsések,de nála igen.

És remélem velem is így fognak bánni :)))

2012. okt. 26. 13:34
 24/26 A kérdező kommentje:

A testvér meg szerintem teljesen más dolog.

Nekem is van egy húgom,aki 7 évvel fiatalabb nálam mégsem rettentett el ez a gyerekektől..

Ezért mondom hogy van hozzájuk érzékem.

köszi a válaszokat

2012. okt. 26. 13:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Szaporodási ősztőn csak. Job lene ha csak nimfó mán lenél ara buknak a pasik. de aki fojton gyereket akar az risztja

F/23

2012. okt. 26. 14:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Nemrossz dolog és engem nem zavarna.

Bár több ilyen lány lenne.

17/F

2012. okt. 26. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!