Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyatípus lennék? Ez rossz dolog?
17 vagyok de imádom a gyerekeket (((:
Ha megismerkedek egy férfivel,akkor már az első pár találkozás után azon agyalok hogy vajon milyen apa lenne.
Nem most akarok gyereket mert azért nem vagyok hülye :D de már alig várom hogy legyen sajátom.
Ezt azért próbálom titkolni mert szerintem hülyének néznének de egy idő után rohadt nehéz.
Ez gáz?
Tudom, mi az az aupair, de azzal nem értek egyet, hogy szülőpótlás lenne a dolga...
De, mint mondtam, kicsit gyerekesnek tartalak amúgy is, szóval belefér... És ezt nem bántásnak mondom, hanem a stílusok alapján.
(és azt, hogy "ő" nem kell nagybetűvel írni.)
Lehet épp ezért szeretem ennyire a gyerekeket:)
Egyébként nem értem mire mondod hogy gyerekes vagyok :D
Tudom nem is szeretnék még gyereket.
Mármint szeretnék de nem most.
Előbb befejezem a sulit,elhelyezkedem valahol aztán utána.
De már várom
:)
Nem azt mondom hogy anyukapótlás.
Hanem + egy mami :)
Nyilván van a gyereknek saját anyja,de ha évekig együtt él valakivel aki gondoskodik róla,egész nap vele van,játszik vele főleg ha kiskorától kezdve így van akkor majdnem úgy kezeli a gyerek mint a saját anyját...
1 éves a kislányom, 18 évesen szültem. Elhiheted, baromi nehéz mikor 3 hónapon keresztül minden éjjel 2-3 óránként felkel és meg kell etetni. Napközben se tudsz pihenni mert akkor ott a házimunka, főzés, takarítás. Amikor meg már nagyobb azért nincs időd semmire (otthoni dolgok) mert ott lóg rajtad hogy foglalkozz vele.:)
Nagyon édesek egyébként a gyerekek, de gondolj bele hogy a nap 24 órájában kötelességed gondoskodni róla és nem úgy megy hogy most van e kedvem hozzá vagy nincs :))
Tudom,de nekem komolyan nem jelentene gondot.
Megpróbálnám beosztani valahogy az időm.
Anyu is gyönyörűen megcsinálta velem.Szépen lefoglalt addig amíg végezte a házimunkát stb...
Szerintem van hozzá érzékem.
ez furcsán hangzik de így érzem
Gyerek melett nincs olyan hogy ideőbeosztás.:)Mármint értem ezt úgy, hogy te elhatározhatod a napi rutinod, ha a gyereknek mások az igényei. Az istennek se tudod lefoglalni ha ő épp nyűgös napját éli. Ha ő úgy akarja úgyis kibulizza hogy vele foglalkozz és máris el vagy maradva a főzéssel, vagy bármi mással.
Elhiheted nekem hogy nem egy egyszerű az anyaság, akkor tudja meg igazán az ember ha születik egy gyereke.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!