Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyatípus lennék? Ez rossz dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyatípus lennék? Ez rossz dolog?

Figyelt kérdés

17 vagyok de imádom a gyerekeket (((:

Ha megismerkedek egy férfivel,akkor már az első pár találkozás után azon agyalok hogy vajon milyen apa lenne.

Nem most akarok gyereket mert azért nem vagyok hülye :D de már alig várom hogy legyen sajátom.

Ezt azért próbálom titkolni mert szerintem hülyének néznének de egy idő után rohadt nehéz.

Ez gáz?

2012. okt. 26. 11:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Tudom, mi az az aupair, de azzal nem értek egyet, hogy szülőpótlás lenne a dolga...

De, mint mondtam, kicsit gyerekesnek tartalak amúgy is, szóval belefér... És ezt nem bántásnak mondom, hanem a stílusok alapján.

(és azt, hogy "ő" nem kell nagybetűvel írni.)

2012. okt. 26. 12:25
 12/26 anonim ***** válasza:
*stílusod
2012. okt. 26. 12:25
 13/26 anonim ***** válasza:
Most eléggé az,ha most lenne gyereked...De később jó lesz ez még.
2012. okt. 26. 12:26
 14/26 A kérdező kommentje:

Lehet épp ezért szeretem ennyire a gyerekeket:)

Egyébként nem értem mire mondod hogy gyerekes vagyok :D

2012. okt. 26. 12:27
 15/26 A kérdező kommentje:

Tudom nem is szeretnék még gyereket.

Mármint szeretnék de nem most.

Előbb befejezem a sulit,elhelyezkedem valahol aztán utána.

De már várom

:)

2012. okt. 26. 12:28
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy anyukapótlás.

Hanem + egy mami :)

Nyilván van a gyereknek saját anyja,de ha évekig együtt él valakivel aki gondoskodik róla,egész nap vele van,játszik vele főleg ha kiskorától kezdve így van akkor majdnem úgy kezeli a gyerek mint a saját anyját...

2012. okt. 26. 12:32
 17/26 anonim ***** válasza:

1 éves a kislányom, 18 évesen szültem. Elhiheted, baromi nehéz mikor 3 hónapon keresztül minden éjjel 2-3 óránként felkel és meg kell etetni. Napközben se tudsz pihenni mert akkor ott a házimunka, főzés, takarítás. Amikor meg már nagyobb azért nincs időd semmire (otthoni dolgok) mert ott lóg rajtad hogy foglalkozz vele.:)

Nagyon édesek egyébként a gyerekek, de gondolj bele hogy a nap 24 órájában kötelességed gondoskodni róla és nem úgy megy hogy most van e kedvem hozzá vagy nincs :))

2012. okt. 26. 12:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Az idealizmusodra mondom, hogy gyerekes szerintem.
2012. okt. 26. 12:51
 19/26 A kérdező kommentje:

Tudom,de nekem komolyan nem jelentene gondot.

Megpróbálnám beosztani valahogy az időm.

Anyu is gyönyörűen megcsinálta velem.Szépen lefoglalt addig amíg végezte a házimunkát stb...

Szerintem van hozzá érzékem.

ez furcsán hangzik de így érzem

2012. okt. 26. 12:54
 20/26 anonim ***** válasza:

Gyerek melett nincs olyan hogy ideőbeosztás.:)Mármint értem ezt úgy, hogy te elhatározhatod a napi rutinod, ha a gyereknek mások az igényei. Az istennek se tudod lefoglalni ha ő épp nyűgös napját éli. Ha ő úgy akarja úgyis kibulizza hogy vele foglalkozz és máris el vagy maradva a főzéssel, vagy bármi mással.

Elhiheted nekem hogy nem egy egyszerű az anyaság, akkor tudja meg igazán az ember ha születik egy gyereke.:))

2012. okt. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!