Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elvagyok keseredve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elvagyok keseredve, nem tudom mit tegyek. Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyembe? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szóval 14/L vagyok,szűz,még nem volt barátom,sőt még nem is csókolóztam.Ami szerintem egyáltalán nem ciki.Viszont már nagyon vágyom a szerelemre,egy srácra aki szeret és elfogad olyannak amilyen vagyok,akit ha valami baj van felhívok találkozunk és megvigasztal...a korosztályomba ilyen srácokat nem találok(vagy csak én keresek rossz helyen?).

Már annyira vágyom rá,hogy mindennap arra gondolok milyen jó lenne.Próbálom lekötni magam,nem figyelni ezekre a gondolatokra de nagyon nehéz.Egyáltalán van ilyen srác ebben a korosztályban(14-16)?

Mit tegyek,ez így nem mehet tovább?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 9. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Valaki nem attól lesz felnőtt, hogy már mos, főz meg takarít.... Mi lesz később, ha már most viszket az alsófeled?
2009. aug. 9. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

20:16 és17 es vagyok:)

hát ez ellen egyetlen dolgot lehet tenni:

Próbálj meg kezdeményező lenni...eleinte nagyon nehéz lesz, de hidd el, muszáj, mert így más sem fog hozzád közeledni, ha azt látják, hogy félénk és magadba forduló vagy (ami persze nyílván nem igaz, csak hát általában ezt hiszik a félénkebb emberekről) Szóval csak ezt az egy dolgot tudod csinálni!

De egyelőre kezd azzal, hogy kedvesen mosolyogj a kiszemelt fiúra, aztán majd odamegy hozzád, akkor meg szépen elbeszélgettek stb. Próbálj meg nyíltabb lenni, tudom azt gondolod most magadban, hogy én ezt most könnyen mondom, de én is ilyen voltam:) Aztán erőt vettem magamon és megtanultam nyílt és közvetlen lenni:)

Remélem sikerül neked is:)

A 2. válaszolónak meg üzenem, hogy attól hogy még egy 14 éves párkapcsolatra vágyik, az nem azt jelenti, hogy le is fekszik az illetővel...én is 15 évesen jöttem össze a mostani barátommal, aki kivárta, hogy odaadjam a szüzességem, mert ő ezt megtiszteltetésnek tartotta. 3 évet várt erre. és kihangsúlyoznám nem, nem csalt meg vagy ilyesmi:D

2009. aug. 9. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Érdekes amit írtál az velem is pont így van, de szerencsére én most fogok középsuliba menni. Én is állandóan ezen rágódom. Olyan rossz érzés, hogy körülöttem mindenki kapcsolatban él, és csak én vagyok ilyen magányos. (1. válaszoló vagyok a rövidítés kedvéért=Dan)
2009. aug. 9. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyugi van még ezekre a dolgokra rengeteg időd. Elhiszem hogy jó lenne fiúzni, de ne légy türelmetlen. Majd jön ha jönnie kell.
2009. aug. 9. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
én is ennyi idősen így voltam mint te. mindenkinek volt pasija, 2havonta váltogatták a faszijukat, nekem még egy se volt...15 évesen összejöttem egy sráccal,aki csak szexet akart volna, de nekem sokkal több eszem volt, remélem neked nem sikerül ilyet kifognod(iszonyatosan belezúgtam). azóta nem volt pasim, de most 18 évesen úgy érzem megtaláltam életem párját! :) sok sikert neked is, a lényeg, hogy ne akard túlzottan, ne keresgess, jönni fog magától, nálam is jött, miután lemondtam már a szerelemről! na hajrá! :)
2009. aug. 9. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Legyél magadra nagyon büszke, hogy ilyen okos vagy!!! Maradj is mindig ilyen!!! Várj türelmesen, amíg el nem jön számodra egy olyan fiú aki őszintén szeret és elfogad olyannak, amilyen vagy és ő is hasonló gondolkodású!!! Nagyon sok boldogságot, és minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! Egy fiú!
2009. aug. 10. 07:57
 17/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Utolsónak: jó volt olvasni a válaszodat:) gondolom te sem a cigizős,bulizós,csajozós réteghez tartozhatsz.

2009. aug. 10. 08:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves 14 éves Lány! Utolsó válaszoló vagyok! Én maximálisan tisztelem és becsülöm, az olyan okos lányokat, mint Te vagy!!! Még egyszer kívánok Neked őszintén nagyon sok boldogságot és minden elképzelhető jót!!!
2009. aug. 10. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!