Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
Az biztos, hogy a férfiakhoz vonzódom, volt már barátom. :)
15 éves korom óta ezen agyalok. Már akkor is elnézegettem egy-egy dögösebb csajt, de mostanában egyre többször azon veszem észre magam, hogy az előttem álló lányok hátsóját bámulom, vagy hgogy elmélázok azon, hogy milyen jó alakjuk van. Sőt, önkielégítés közben is szoktam lányokról fantáziálgatni.
Tudom, ki kéne próbálnom magam, de hát nincs túl sok szexuális tapasztalkatom, össz-vissz pettingig jutottam, azt is a volt pasimmal.
Lehet, hogy biszexuális vagyok, vagy csak hormonok okozta kíváncsiság?
17/L
Szerintem egyszerűen szard le hogy minek hívják ezt a dolgot, meg hogy hova sorolod magad. Kinek akarsz megfelelni ezzel?
A lényeg hogy tedd amit szeretnél. Lányhoz van kedved? Keress egyet :D Istenem. Akkora dolog ez? :D aztán meglátod hogy jó-e, vagy sem. Nem kell ezen ennyit rágódni. Szerintem mindegy minek nevezed magad, nem lesz tőle se jobb se rosszabb. Tedd amihez kedved van és kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!