Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom?
Figyelt kérdés
Lányok,fiúk!!!Honnan tudhatom hogy egy srác belém zúgott??2012. okt. 24. 07:19
1/3 anonim válasza:
Bókol, megérint, elpirul, keresi a társaságod és mélyen a szemedbe néz.
2/3 anonim válasza:
Soha,senki nem tudhatja biztosra,hogy szereti a másik.De vannak jelek,amiből gondolhatod,de én ebben gyenge vagyok,volt egy csaj,akiről 4 évig nem tudtam,hogy belém esett,meg egy másik,akiről 6 évig,szóval nekem ha nem mondja ki valaki,akkor nem fogom megtudni.
3/3 anonim válasza:
Fiúknál:
Rád ír facen, közeledik feléd, süt neked egy rántottát, meghív földet művelni, befog házimunkába, szépeket mond rólad, szidja a kormányt, hangosakat böfög és rákeni másra. Aztán megprobálja ágyba csábítani és a lány nemet mond.
Lánynál:
Megmondja hogy kúrni akar és a pasi rögtön igent mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!