Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy élni, hogy nem tudhatom mi van vele?
Bővebben kifejtve:D
Tök egyszerűen. Őszintén remélem, hogy csaj vagy, mert ha srác vagy, akkor én szégyenlem magam a kérdés miatt.
Na de tegyük fel, hogy csaj vagy(Istenem kérlek..). Tegyük fel azt is, hogy reménytelen az ügy, és tényleg soha nem lehettek már együtt. Ez esetben azt kell csinálni, hogy belátod b*szdmeg(már bocs), hogy halott az ügy, úgy viselkedsz mint egy normális felnőtt ember. Mit tesz ilyenkor egy normális felnőtt ember? Továbblép. Most biztos azt gondolod, hogy ,"hát de én nem bírok". Pfh...dehogy nem. Csak nem akarsz eléggé. Az ember bármire képes, ha igazán akarja. Miért kell neked akarnod a továbblépést? Tegyük fel, hogy a pasi leszar. Ugye így van...? Óó te szegény...mindjárt megsajnállak (na jó, nem:D ) Márpedig ha a pasi leszar, akkor ez már így is fog maradni. Soha nem láttam még olyat,hogy ebből a helyzetből visszahozták volna a kapcsolatot. Nem szeret, nem szeret. Kész. De lehet, h más szeret, csak éppen te nem látod, vagy leszarod. Jaa hogy neked nem kell más csak ő? Szarik bele hidd el. (sok ilyet láttam már). Attó, h x embernek kell y ember, attól még ynak nem kell x.
Ha nem engeded őt el, csak szenvedni fogsz és elpuskázod az összes lehetőséget a boldogságra. Szar lesz majd rájönni évek múltán, hidd el. De én szóltam. Nem túlélni kell ezt, hanem egyszerűen fogni, és felállni a padlóról. Sok sikert :D
ja és még utóljára mutasd meg neki ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!