Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom most kezdett el dolgozni pultosként, éjszakai műszakba, nehezen bírja, ezért speedezni kezdett, mit csináljak? Bővebben lent
12-14 órákat dolgozik egy kocsmába, azt mondja nekem, hogy azért van szüksége, hogy megszokja a pörgést, és bírja az éjszakát, meg a sok illuminált nagyszájút.Én ellenzem, de megértem, viszont arra kértem őt, hogy ne csinálja sűrűn, mert olvastam erről a drogról, és nem szeretném ha előjönnének azok a tünetek.Azt mondja nekem, amig nem rázodik bele a munkába, addig csinálná, heti 3-4x dolgozik. Valóban teljesen kivan, mert együtt lakunk. Szeretem, megbízok benne, de amikor felhozom ezt a témát, akkor azt mondja muszály, mert enélkül nem bírná ki az éjszakát, és mivel új a helyén, ezért bizonyítani akar, hogy ő a legjobb.
Hanyagoljam szerintetek ezt a témát, és kivárjam ezt a 2 hetet, amit ő mondott, vagy tegyek ellene valamit. Amúgy más probléma nincs a kapcsolatunkban.
szerintem drog függő a barátod, vagy az lesz...
ilyen nincs... hozzáfog szokni, aztán még több speed kell a pörgéshez...
én csak kávét iszok, de még egyre többet...
ő lehet hogy most napi 1,2dbot szed.... de aztán egyre több fog kelleni...
szerintem hagyd ott... vagy mindenképpen vlmi orvos, drogozás után olvassás, meggyőzés kell, hogy bizony függő lesz...ész érv kell, mert a barátod szentül hisz az igazában, ahogy leírtad...pedig most téved...
de ti tudjáktok...
köszönöm a válaszokat,
3. hete dolgozik ott, és most került sor erre.
Örülök végül is hogy megosztotta ezt velem.
Ma volt az első eset végül is, mert ma nappalra osztották be, és tegnap úgy jött haza, hogy ma végre könnyű napja lesz,kérdeztem miért, és mutatja a kis zacskót nekem. Mondom szuper, jogosan ellenkeztem, hogy akkor most minden műszakban fogyasztani szeretné e, ő válasza az volt temészetesen nem, hát majd kiderül.
Én 29/F ő 26/L
Én is éjszakai munkát végzek, de más területen, így nappal tudunk találkozni csak, esetleg hétvégén van több szabad időnk egymáshoz. Ma melóm előtt benézek hozzá, hogy van, esetleg, hogy lássam mennyire van a "szer" hatása alatt, de sajnos elmesélésből az össze ott dolgozó pultos lány szedi ezt a gányt :( Elbeszélgetés meg marad kicsit későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!