Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Push up melltartó, pasik?
Nem érzitek becsapva magatokat, amikor egy lánynak felsőben szép, kerek, összeérő mellei vannak és amikor leveszi a melltartót kiderül hogy push up volt az egész...
Vagy nem érdekel ez titeket, a lényeg hogy a kirakatban mutasson jól az ágyba meg már kit érdekel?
én röhögnék egyet ha megkérdezné :D
viszont, mit vagy úgy megsértődve hogy valaki jól akar mutatni egy ruhában? ki a bánat akart Neked tetszeni?
a csaok inkább egymásnak meg maguknak tetszenek ha nem vetted volna eddig észre.
jah, bocs hogy ez nem Amerika és nem perelheted az összes szerencsétlent akinek nem nőtt meg a melle 100-as D-sre és nem kasszírozhatsz be azért pénzeket meg nem akarnak úgy kinézni egy cuccban mintha egy deszkát öltöztettek volna be.
majd mi kérünk elnézést, nem? :D
csak mert béna vagy és nem tudod megkülönböztetni melyik a valódi nagy mell és melyik a psuh-uppal nagy.
ja és ennyiből perelhetnéd az összes plasztikai sebészt meg szilikongyárat mert hogy az sem igazi :D
és aztán jó sokat ülnél dutyiban mert mindenki összefogna ellened, senkinek sem érdeke hogy rondák legyenek a nők.
amúgy, miből gondoltad hogy engem a pasik pénisz mérete annyira érdekel? felőlem lehet 10 centi is neki ha tudja használni... úgyhogy, nem kell beszólni és azért is azokat a push-up melltartótak fogom hordani továbbra is, amik 2 számot is dobnak a mellemen.
eddig úgy gondoltam, vén szottyadtmama koromban már nem fogom, de te most rávezettél arra hogy mennyire számít a nagy mell, hogy akiről az látszik hogy az van neki, mennyivel többet elér az életben... így higgyenek csak ábrándokban, megjenelek nagy mellekkel hogy költsenek rám aztán lelépek és jön a következőőőőőő
ÉLJENEK A PUSH-UP-OS CSAJOK!!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!