Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Push up melltartó, pasik?
Nem érzitek becsapva magatokat, amikor egy lánynak felsőben szép, kerek, összeérő mellei vannak és amikor leveszi a melltartót kiderül hogy push up volt az egész...
Vagy nem érdekel ez titeket, a lényeg hogy a kirakatban mutasson jól az ágyba meg már kit érdekel?
Engem ez rohadtul fel tud dühíteni. Én sem teszek zseblámpát az alsógatyámba. Simán el tudom képzelni, hogy Amerikában ezért - ahol minden szarét perelnek - bíróság elé lehet citálni a csajt szándékos félrevezetésért. Én a nagy mellekre gerjedek.
De nem is ez a legrosszabb, hanem, hogy az ilyen lányok önmaguknak is hazudnak. Nem képesek elfogadni a saját külsejüket és meg akarnak valakinek felelni. Ha nem képes megemészteni a saját külsejét, akkor ne várja már el tőlem, hogy egy illúzióhoz vonzódjak.
9/10 , mert minden csaj neked akar megfelelni mi ?:D
én ugyan ugy vagyok mint az utolsó :P Kerek és feszes is és magamhoz képest még nagy is 80C-s, de én is csak push up-ot hordok mert az tetszik ennyi. De aki az én mellemben csalódik az bekaphatja .De olyan nincs :P
20L
11-es...de ez a pasik hibája is hogy nem kérdezik meg hogy igaziak-e, vagy hogy melltartó nélkül akkorák
akkor meg csak magukat okolhatják :D
senki nem vezette őket félre mert nem mondták a csajok hogy ez a valóság :D
"enki nem vezette őket félre mert nem mondták a csajok hogy ez a valóság :D"
Te már most úgy hazudsz mint a nagyok! Csak így tovább
13
Értelemszerűen, ha tudom a lányról, hogy ő bizony a poklok kínjait állja ki push up melltartó nélkül - amire viszonylag jó esély van, hamár odáig jutottunk, ismeretlenekkel ritkán kezdek - akkor nem gondolom, hogy felszínesnek tart. Köszönöm, hogy lehetőséget adtál az álláspontom finomhangolására:)
9-es:)
"de ez a pasik hibája is hogy nem kérdezik meg hogy igaziak-e, vagy hogy melltartó nélkül akkorák
akkor meg csak magukat okolhatják :D
senki nem vezette őket félre mert nem mondták a csajok hogy ez a valóság :D"
Erről pofáztam. Ha pedig egyből ezzel kezdem, hogy igaziak-e, akkor persze én leszek a hülye tahó. Remélem akkor is ezt mondod, ha majd összeakadsz egy sráccal, aki kitömi az alsógatyáját, hogy nagyobbnak tűnjön a műszer. Ja nem, akkor majd elkezdesz rinyálni, hogy téged mennyire átb.sztak.
Gondoltam, hogy jön majd a sok szúnyogcsípés mellű csaj. Miért nem vagytok képesek elfogadni, hogy nincs melletek? És mindig jöttök azzal, hogy a belsőtökért fogadjanak el titeket.
Hát azért az tényleg hülyeség h kérdezze meg a pasi h igaziak e :P ezt max akkor tolerálom ha részeg a pasi merthogy buli van, vagy barátnak havernak akit már régóta ismerek...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!