Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ki vagyok akadva! Nagyon vágyom a szerelemre. Mit tegyek? (15/L)
Nagyon kiakadtam, amikor egy szerencsés korombeli párról olvasok és kétségbeesek, mert én is szeretnék végre egy fiút. Hogyan kezdeményezzek, mit tegyek, nagyon kikészültem. SEGÍTSÉG!
Köszönöm a válaszokat (és bunkók kíméljenek) :)
Én is vágyom már rá... a szerelemre :)
Én fiú vagyok, és segíteni nem tudok, csak annyit, amennyit innen a Gyakorikérdésekről megtudtam.
Aki tetszik, azzal szemezz és mosolyogj rá, innentől a megszólítás a fiú dolga... :)
A sportot ne hagy abba semmiképp sem, biztos el fogod érni azt az alakot, amit szeretnél :)
A magasságod nagyon tetszik, nem vagy olyan kis "törpe"! :)
1. ne akarj álompalit csak egy megfelelőt
2. nézz utána hogy kell diétázni, és elmondanám neked hogy a kilók MARHA LASSAN fognak lemenni, ez nem olyan hogy futsz párat meg eszel egy kis zöldséget oszt sayonara zsír, hanem marha kemény munka!
3. én is így vagyok mint te, amúgy elég szívás de tudom hogy a testépítéssel is egyre közelebb vagyok a célhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!